merlino narancssarga atlatszo
gedy-merlino-akaszto-furdoszoba-sok-szin-termoplasztikus-gyanta-szines-jatekos-vidam-furdoszoba-mosdo-atlatszo-narancssarga
merlino narancssarga atlatszo
gedy-merlino-akaszto-furdoszoba-sok-szin-termoplasztikus-gyanta-szines-jatekos-vidam-furdoszoba-mosdo-atlatszo-narancssarga-gyarto
gedy-merlino-akaszto-furdoszoba-sok-szin-termoplasztikus-gyanta-szines-jatekos-vidam-furdoszoba-mosdo-atlatszo-narancssarga-meret
GEDY S.p.A

Merlino akasztó narancssárga átlátszó

2 500 Ft
3 100 Ft
-19%
Szín
Szín:   Narancssárga/Átlátszó
Natúr
Átlátszó
Fehér
Átlátszó/Zöld
Petrolkék
Szürke
Fekete
Átlátszó/Rózsaszín
Átlátszó/Kávébarna
Narancssárga/Átlátszó
Lila/Átlátszó
Átlátszó/Antracit
Világoskék
Átlátszó/Kék
Világosszürke
Króm
Akvamarinkék
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ahogy azt neve is sugallja, a MERLINO akasztó varázslatossá teszi fürdőszobánkat, és őszinte egyediséget kölcsönöz neki! A Gedy MERLINO akasztóit legfőképp a törölközőszárítós radiátorra tudjuk elhelyezni, melynek köszönhetően újabb törölközőt, hálóinget, fürdőköpenyt akaszthatunk rá, hogy melegen tarthassuk, illetve könnyen megszáríthassuk azokat! 

A MERLINO fürdőszobai termékcsalád minimalista, és ezáltal szinte mindennel harmonizáló stílust képviselnek a Gedy fürdőszobai törölköző akasztói, mely igazán hangulatos megoldást kínál a törölközők praktikus elhelyezésére.

Egyedi tulajdonsága a Gedy MERLINO fürdőszobai akasztóknak, hogy hasonlóan a RAINBOW vagy a SEVENTY fürdőszobai tartozékokhoz, a MERLINO akasztók is rengeteg színben elkészültek! Összesen 17 színvariációról van szó, melyek között találunk átlátszót és teli színűt is, így a mi fantáziánkra bízták, hogyan dekoráljuk fürdőszobánkat! 

A MERLINO akasztókkal ideális egyensúlyt, összhangot teremthetünk fürdőszobánkban, ha több ugyanolyan Gedy MERLINO akasztót is rendelünk, de ha elég bátrak vagyunk, és valami teljesen egyedit szeretnénk fürdőszobánknak kölcsönözni, akkor ne habozzunk, és vegyünk egyszerre több MERLINO akasztót különböző színekben!

A nap végén a saját fürdőszobánk stílusának igazodnia kell a mi stílusunkhoz, ami lehet akármennyire szolid vagy merész, a Gedy MERLINO fürdőszobai akasztókkal garantáltan meg tudjuk adni fürdőszobánknak azt, amit elképzeltünk!

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A Gedy MERLINO fürdőszobai akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2025-P4
Szín
Narancssárga
Szín
Átlátszó
Méret
3,2 x 6,7 x 11,7 cm
Anyag
Termoplasztikus gyanta

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...