Partnereknek

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik prémium minőségű, exluzív lakberendezési kiegészítők forgalmazásával. A lakás minden helyiségére tudunk ajánlani igényes berendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár ügyfeleink irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni különböző gyártók egyedi termékeivel.

BLOMUS német márkának kizárólagos disztribútorai lettünk Magyarországon. Velük hangsúlyozottan szeretnénk foglalkozni. A BLOMUS.HU oldalunk megmarad, de webshop helyett a márka image oldala lesz, az érdeklődő nem lesz képes vásárolni rajta, és fel lesz rajta tüntetve az összes viszonteladó partner egyenlő feltételek mellett.
Rendkívül megbízható minőséget és jó együttműködési rendszert kínálnak, valamint kimondottan egyedi és hiánypótló a termékportfoliójuk.
A családi manufaktúraként indult Blomust 1961-ben alapították, különlegessége a kivételes minőségű anyaghasználatban (rézből, sárgaréz, ón és rozsdamentes acél) és a német maximalitásban rejlik, ez tette a Blomust a belsőépítészet és a kiegészítők vezető szállítójává Nyugat Európában. Helyben gyártott (Észak-Rajna-Vesztfália), funkcionális, letisztult és modern. 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát.


GEDY S.p.A több mint 50 éve vezető az olasz fürdőszobai kiegészítők gyártásában, mára már 52 országban van jelen termékeivel. Az egyetlen gyártó, mely mindenre kínál megoldást. A fürdőszobai kiegészítők komplett kínálatát és színválasztékát vonultatja fel a piacon. 

Az UMBRA cég története 1979-ben indult a kanadai Torontóban. Eleinte ablakok egyedi és ötletes árnyékolástechnikai kiegészítőivel kezdtek foglalkozni, majd később az egyedi tervezésű ötletes lakberendezési kiegészítőké lett a fő szerep. A márka mára már világszerte több mint 120 országban vannak jelen fiatal designerek által megtervezett ötletes és hasznos lakáskiegészítőivel. Az Umbra portfóliója a formatervezés iránti szenvedélyből és a mindennapi termékek létrehozásának vágyból született. Céljuk olyan ötletek, termékek megalkotása, amelyek mindennapi használatra vannak tervezve, funkcióban és esztétikában is részesei tudnak lenni egy szép és praktikus otthon megteremtésének. Nemzetközi tervezők csapata gondoskodik a globális piacra tervezett kreatív termékkörről és a határokon átívelő innovációról.

Jan Philippi 1992-ben, Hamburgban nyitotta meg első két üzletét. Hamarosan megtette az eléső lépéseket a nagykereskedelem felé. Jan azóta is szorosan együttműködik tervezőivel, inspirálja őket, figyeli munkásságukat. A kreativitás, bátorság, képzelet segített abban, hogy  a Philippi márka mai arculata létrejöjjön.Aki már valaha is talákozott a Philippi márkával, észreveszi a kompromisszumok nélküli kreativitást, egyéni stílust, és nagyszerű dizájnt, melynek folytatását mndannyian nagyon várjuk.

Együttműködésünk feltételeiről szívesen beszélgetünk leendő partnereinkkel bemutatótermünkben, ahol kellemes környezetben, kávé vagy tea mellet tudjuk megmutatni termékeinket.