SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ajándék ötletek

  Ajándékozni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, így nálunk prémium minőségű ajándékot találunk nők, férfiak, idősek számára is! A SilentDesign webshopban minden alkalomra megtaláljuk a legtökéletesebb ajándékot, legyen szó szülinapról, névnapról, házassági évfordulóról, vagy csak úgy. 

  Ajándék ötletek

  Angelo hűtőmágnes arany

  PHILIPPI

  5 890 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Kifutó termék!

  Akciós

  Aqua csillag alakú karácsonyfadísz ezüst

  PHILIPPI

  4 490 Ft 2 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Aqua gömb alakú karácsonyfadísz arany

  PHILIPPI

  4 490 Ft 2 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Aqua karácsonyfa alakú karácsonyfadísz ezüst

  PHILIPPI

  4 490 Ft 2 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Aqua szív alakú karácsonyfadísz arany

  PHILIPPI

  4 490 Ft 2 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Brass tál S

  PHILIPPI

  31 990 Ft

  Charm női karóra fehér

  Karlsson

  39 900 Ft

  Charm női karóra zöld

  Karlsson

  39 900 Ft

  Earth váza

  PHILIPPI

  73 900 Ft

  Akciós

  Elmar rénszarvas dekoráció L

  PHILIPPI

  15 900 Ft 11 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Elmar rénszarvas dekoráció M

  PHILIPPI

  12 900 Ft 9 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Elmar rénszarvas dekoráció S

  PHILIPPI

  7 900 Ft 5 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Finesse női karóra arany

  Karlsson

  39 900 Ft

  Finesse női karóra réz

  Karlsson

  39 900 Ft

  Flip 5 fali fogas kihajtható akasztókkal dió, fekete

  UMBRA

  13 700 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Az ajándékozás egy nagyon fontos része életünknek. Ha csak belegondolunk, tele vannak emlékeink gyerekkori képekkel, melyek az ajándékozásról szólnak. Attól függetlenül, hogy Karácsony, szülinap vagy névnap volt, szüleinktől, nagyszüleinktől vagy barátainktól kaptuk az ajándékot, emlékszünk rá. Sőt, amikor felnőttünk, találtunk magunk mellé egy társat, akit párunknak szólíthattunk, és vele is nagyon fontos részét képezte életünknek, gesztusainknak az ajándékozás.

  Mindenki számára megtaláljuk a legmegfelelőbb ajándékot, legyen szó nagypapánkról, nagymamánkról, szüleinkről, élettársunkról, gyermekünkről. Sőt, sokszor nem is számít az ajándék mivolta, hanem csak maga a gesztus. A silentdesign.hu kínálatában 3 részre osztottuk az ajándékötleteinket, hogy a lehető legkönnyebben tudjunk válogatni közülük: találunk ajándék ötleteket nőknek, ajándék ötleteket férfiaknak, és univerzális ajándék ötleteket is!

  Ilyen kiváló ajándék nőknek a Philippi C táskatartó, vagy ha másmilyen dolgokban gondolkozunk, akkor biztosan tetszeni fognak a vázák is.Ilyen váza például az ALLIRA ORGANIZER, ami egyben váza és rendszerező is! Továbbá, az már csak természetes, hogy a nők szeretik a finom, elegáns dolgokat, mint amilyenek az ékszerek is. Így erre is tálalunk megoldást, ugyanis rengeteg gyűrűtartó, ékszertartó, ékszertartó állvány, ékszertartó doboz, karkötő tartó, kozmetikai polc, vagy esetleg nyaklánctartó állványok közül tudunk válogatni!

  Csak hogy pár példát is említsek: ANIGRAM gyűrűtartó szarvas, BOW DRESS ékszertartó, BELLWOOD kozmetikai rendező, ORCHID ékszertartó állvány, MOONA ékszertartó, PILLAR ékszertartó állvány, TESORA ékszertartók, TRIGEM karkötő és fülbevaló tartó állvány, vagy a szintén TRIGEM névre keresztelt többi ékszertartó, illetve a PRISMA ékszertartó. Mindemellett természetesen fontosnak találtuk azt is, hogy akik nagyon szeretnek sütni-főzni, a konyhában tevékenykedni, azoknak olyan termékekkel állhassunk elő, amelyek a konyhai munkát könnyebbé, szórakoztatóbbá teszik! Ez alatt olyan konyhai kiegészítőkre gondoltunk, mint a JUICE BRUCE citromfacsaró, ami véleményem szerint egy nagyon mókás kiegészítője lehet otthonunknak, konyhánknak.

  Ugyanakkor hasonlóan kiváló termék lehet konyhánkba a MAGTEA mágneses teaszűrő, a SUNNYSIDE tükörtojás készítő forma, a TULIP mézkanál, a GREGGS tojáskészítő forma, vagy a szintén nagyon ötletes CINDERELLA tortakanál, ami egy magassarkú cipőre emlékeztet. Minden reggeli nélkülözhetetlen kiegészítője, így kreatív és hasznos ajándék ötletek a müzliadagolók, mint a DESPOSITO müzli- és gabonaadagoló

  Ahogy azt már korábban is említettem, a férfiakra is gondoltunk, így található egy olyan kategória is nálunk az ajándéktárgyakon belül, hogy ajándék ötletek férfiaknak, és higgyük el, ezen a téren sem fogunk csalódást kelteni! Rengeteg, tipikusan „férfiasabb” dolog került bele az ajándék ötletek férfiaknak kategóriába, de természetesen a nőknek is ugyanúgy szólhatnak ezek az ajándéktárgyak, mint ahogy a férfiaknak is szólhatnak az „ajándék ötletek nőknek” kategória! Ezek elsősorban természetesen elegáns ajándékok, melyek férfi társainknak szólnak, és melyek gyakran rendkívül hasznosan kiegészítik őket a mindennapokban! Így boldogan válogathatunk kiváló termékeink tárházából, mint például a CHURCHILL szivar és konyak szett, esetleg a CARREAU kulcstartó.

  Itt fontosnak találom megjegyezni, hogy a legtöbb termékünk, ami fémet tartalmaz, az általában rozsdamentes acélból készült, így megbízhatók, illetve kinézetre is pompásan festenek. A CUSHION cigarettatartó, a GIANNI névjegykártyatartó, illetve a GIORGIO névre keresztelt összes termékünk is magas minőségnek örvend, és kiváló társunk lesznek a hétköznapokban. A GIORGIO-családhoz tartozik a GIORGIO bankkártya tartó, a GIORGIO cipőtisztító készlet, GIORGIO karóratartó doboz, GIORGIO laposüveg, GIORGIO névjegykártyatartó, vagy a GIORGIO nyakkendő doboz, ha maximális harmóniát és összhangot szeretnénk elérni ezekkel a hétköznapi kiegészítőkkel. 

  Ha párunk, édesapánk, vagy felnőttkorú gyerekünk stresszes munkahelyen dolgozik, akkor kiváló ajándék ötlet lehet a MALO stresszoldó, melyekből két változat is készült! A pénzcsipeszek is lényegesen megkönnyítik a hétköznapjainkat, továbbá stílusos kiegészítők is, így teljes mértékben ajánljuk a HAP pénzcsipeszt, a THREESOME pénzcsipeszt, vagy a YAP pénzcsipeszt. Tipikusan praktikus kiegészítő egy komoly irodába a TODD névjegykártyatartó és kulcstartó, a TODD notesz és toll, illetve a NIC névjegykártyatartó is. Ugyanakkor, minden irodának jól áll, ha minden szép és rendezett, ugyanis ilyenkor dolgozni is kényelmesebb benne. Ezért tudunk válogatni a fiókrendezők, asztali rendszerezők, asztali rendezők sokaságából, mint a már korábban említett ALLIRA asztali rendszerezők! Száz szónak is egy a vége, rengeteg design ajándék közül tudunk válogatni férfiaknak! 

  Végül, hogy pár univerzális ajándék ötletet is említsek, meglephetjük szeretteinket a 365 mágneses naptárral, a DION kulcstartó és kutyapiszok zacskótartóval, a FIRE FINGER gázgyújtóval, esetleg a HELICOPTER mágneses tolltartóval. Ugyanakkor egy közös emlékkel is kedveskedhetünk szeretteinknek, így ajánljuk design képkereteink, asztali vagy fali képkereteink egyikét, mint a  Akárhogy is döntsünk, egy biztos: amíg a SilentDesign-nál válogatunk, csakis jó ajándék ötletre eshet választásunk! Mind minőségben, mind megjelenésben, mind praktikumban.