Márka - BLOMUS

BLOMUS-német minőség, letisztult forma a lakberendezésben A BLOMUS német márkának kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon. A családi manufaktúraként indult Blomust 1961-ben alapították, különlegessége a kivételes minőségű anyaghasználatban (rézből, sárgaréz, ón és rozsdamentes acél) és a német maximalitásban rejlik, ez tette a Blomust a belsőépítészet és a kiegészítők vezető szállítójává Nyugat Európában. Helyben gyártott (Észak-Rajna-Vesztfália), funkcionális, letisztult és modern. 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát.  

2Fix ragasztó szett

BLOMUS

Ár: 3 500 Ft

ABENTO tálca M

BLOMUS

Ár: 41 400 Ft

ABENTO tálca S

BLOMUS

Ár: 25 200 Ft

Akciós

Acqua jégakku szett Caraffe-hoz

BLOMUS

Ár: 8 390 Ft 5 900 Ft

Akciós

Acqua jégakkus carafe

BLOMUS

Ár: 27 690 Ft 21 900 Ft

Acqua vizes carafe L

BLOMUS

Ár: 25 000 Ft

Acqua vizes carafe S

BLOMUS

Ár: 20 200 Ft

Akciós

Akto lyukasztó

BLOMUS

Ár: 45 100 Ft 29 900 Ft

Aldoa vizes carafe

BLOMUS

Ár: 15 400 Ft

Alinjo ecet és olajkiöntő szett

BLOMUS

Ár: 13 800 Ft

Alpha dekantáló

BLOMUS

Ár: 32 900 Ft

Akciós

Ani Lamp hordozható LED állólámpa antracit

BLOMUS

Ár: 71 800 Ft 59 000 Ft

A BLOMUS gyártó a lakás minden helyiségére tud ajánlani igényes lakberendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni a német márka letisztult, egyedi termékeivel.

A nappaliban egy jól megválasztott váza, tál, kaspó, mécsestartó feldobja a hangulatot és egyedivé varázsolja azt a lakóteret, ahol a legtöbbet tartózkodik a család. Ezért a BLOMUS-nál megtalál minden olyan kiegészítőt, ami növeli luxusélményét, és kényelmessé varázsolja mindennapjait, legyen szó akár egy szép magazintartóról vagy bútorról. Nemcsak a design van előtérbe a német BLOMUS gyártónál, hanem a funkció és minőség is. A gyártó gondolt a konyha szerelmeseire is, és magas minőségben kínál konyhai felszereléseket és eszközöket. A Blomus gyártó élen jár a rozsdamentes acél termékek készítésével, melyek kivitelezése garantálja a termék hosszanti élettartalmát és ezáltal a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg. Egyedi konyhai megoldásaival, egyszerű, letisztult stílusával a Blomus gyártó termékeibe egyszerűen beleszeretünk. Legyen szó borászati kiegészítőről, vagy tálalásról, esetleg a teázás és kávézás élményéről, minden megtalál ami magas fokon elégíti ki igényeit. Nem csak otthonra kitűnő választás, de ajándéknak is megállja a helyét.

Kitűnő választás a BLOMUS termékek fürdőszobájába is, ahol a gyártó nem csak a megszokott fényes felületeket kínálja, hanem a most divatos matt-szárcsiszolt felületeket is