20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Használati útmutató

  Szerelési Útmutató:

  A fali termékeknél pontosan kövesse a szerelési útmutatásokat, a falba fúrt lyukak megadott átmérőjét kövesse a hosszantartó biztonságos rögzülés érdekében.
  Az álló daraboknál (amennyiben a termék tartozéka) feltétlenül ragassza fel a " szilikontappancsokat" a termék aljára a biztosabb tapadás érdekében.

  Tisztítás, karbantartás:

  A termékeket csak semleges kémhatású folyékony tisztítószerrel és langyos vízzel tisztítsa. Tisztítás után törölje szárazra a felületeket.
  Minden lúgos, savas vagy oldószeres vegyi anyaggal való érintkezés károsíthatja a terméket, az ebből eredő károkért a gyártó nem vállal felelősséget.

  A szokásos fürdőszobai páratartalom nincsen hatással a termékekre.

  A szilárd szemcséket tartalmazó, illetve savas, vagy lúgos tisztítószerek károsítják a termékek felületét.

  A fát, bambuszt, előbőrt tartalmazó termékeknél fokozottan figyeljen a rendeltetésszerű használatra, kerülje huzamosabb érintkezésüket vízsugárral vagy vízzel.

  A szőnyegeknél a szőnyeg csomagolásán illetve a weboldalon található mosási és vasalási, tisztítási eljárást mutató jelölések figyelembevételével tisztítsa azokat. Ezek az alábbiak:

  - Mosógépben történő mosás maximum 40°C-os hőmérsékletű vízben.

  - Mosógépben történő mosás maximum 30°C-os hőmérsékletű vízben.

  - A textilterméket nem szabad vegytisztítással tisztítani

  - A ruhát nem szabad vasalni.

  Minősítések:

  A termékek megfelelnek a termékkategóriákra vonatkozó EU szabványoknak. A terhelésre minősített kapaszkodók rendelkeznek TÜV minősítéssel a jelzett terhelési határig. A hajszárítók rendelkeznek CE minősítéssel.

  Teendő meghibásodás esetén:

  Termék meghibásodása esetén vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi e-mailcímen: iroda2@silentdesign.hu vagy info@silentdesign.hu