Blog

Tálalás művészete a hétköznapokban

Nemcsak ünnepek alkalmával fontos, hogy tökéletesen megadjuk a módját az étkezésnek, hanem a hétköznapokban is, hiszen így tudunk egy szürkébb hétköznapot különlegessé varázsolni, hiszen köztudott hogy az étkezést a szemünkkel kezdjük.

Használd bátran a feketét a lakásodban! Trendi, kifinomult és elegáns. 

 

 

 

Napjainkban ismét hódít a fekete szín a környezetünkben. A külföldi gyártók kínálatában mindenhol megjelentek a fekete kiegészítők, mind a fürdőszobai kiegészítők, mind a lakberendezési tárgyakat illetően

Bátran használjuk a fekete színt mint látványelemet, kontrasztos dekorációt lakásunkban. A fekete a kifinomultság és az elegancia színe, melyet épp úgy használnak a távol-keleti térszervezésben, mint a modern lakberendezésben. Egyre többen merik használni a sötét színt, hiszen drámai hatásokat érhetünk el a tértervezésben használatával.

Rakjuk rendbe otthonunkat, tisztítsuk meg lelkünket!

Rakjunk rendbe otthonunkat, tisztítsuk meg lelkünket!.

Miért fontos hogy rend legyen otthonunkban? Valóban a környezetünkben lévő rend kihat a lélekre? Hogyan kezdjünk hozzá? Mi segítünk benne.

Valóban igaz a régi mondás: Rend a lelke mindennek. Ázsiában, például Japában már régóta vallják azt, hogy a rendezettség és letisztultság fontos környezetünken. Mivel a japán lakások kicsi alapterületűek, és többen élnek egy helyen, így számukra fontos az átlátható, szellős élettér.

Itthon is divatossá vált, hogy egyre kisebb, úgynevezett garzon lakásokat készítenek, ahol elengedhetetlen feltétel, hogy a renddel teret teremtsünk és ne érezzük szűkösnek otthonunkat.

Időközönként jó ha régi, poros és nem használt tárgyaink között szelektálunk, és rendet teszünk magunk körül, hiszen a célunk az, hogy a körülöttünk lévő tárgyak boldoggá tegyenek. 

BLOMUS-német minőség, letisztult forma

A BLOMUS német márkának kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon. A családi manufaktúraként indult Blomust 1961-ben alapították, különlegessége a kivételes minőségű anyaghasználatban (rézből, sárgaréz, ón és rozsdamentes acél) és a német maximalitásban rejlik, ez tette a Blomust a belsőépítészet és a kiegészítők vezető szállítójává Nyugat Európában. Helyben gyártott (Észak-Rajna-Vesztfália), funkcionális, letisztult és modern. 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát.

A BLOMUS gyártó a lakás minden helyiségére tud ajánlani igényes lakberendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni a német márka letisztult, egyedi termékeivel.