Blog

Nőnapi meglepetés

A Nőknapja egy gyönyörű ünnep az évben, hiszen ekkor köszönjük meg szerelmünknek, gyermekünk anyjának, édesanyáknak, és az összes nőnek a szépségét, mellyel beragyogják a napokat!

Nőnap alkalmából illik gyönyörű virágkompozíciókkal elhalmozni kedvesünket, és mi ehhez ajánlunk cikkünkbe egy-két gyönyörű kiegészítőt, melyben tökéletes harmóniába jeleníthetjük meg az ajándékokat.

Itt a tavasz! Jöhet a kertszépítés!

Egyre szebb idő jön, akinek kertje van, az tudja, hogy teljesen máshogyan indul egy nap, mint eddig. Már a tavasz előjelei mutatkoznak. Itt-ott előbukkannak a hóvirágok, és a madarakat is hallani már néha-néha.
Az éjszakák is szebbek, nem annyira szelesek és fagyosak, és a nappalok is hosszabbak már. Minderre gondolva érdemes reggel a kávéval a kezünkben kisétálni a kertbe, és a már kint lévő kerti bútorokon ücsörögve csodálni a napfelkeltét. 

Valentin-Nap közeledtével öröm az ajándékozás!

Szent Bálint (Valentin) a szerelmesek védőszentje. Az angolszász országokban tartott Valentine Day – Bálint nap - a 20. század végétől világszerte elterjedt, most már nagy kultusszal rendelkezik mindenhol a „szerelmesek ünnepe”. Ezen a napon - február 14-én - a szerelmesek üzenetekkel kedveskednek, és megajándékozzák egymást!

Reggeli teázás és kávézás élménye

 

 

 

 

Jönnek még hideg idők az idén…
A Karácsony nem sok havat hozott, inkább a szeles, de langyosabb idő volt a jellemző…. Ámde a télnek még nincsen vége, előttünk állnak a hidegebb idők. 
Amikor az ember reggel felébred, és kinéz az ablakon, bizony kedve lenne visszabújni kicsit a jó meleg paplan alá, de mivel ezt nem teheti, kisétál szépen a konyhába, és készít egy finom teát, vagy kávét. Anélkül nem indulhat el a nap, mert az embernek szokásai vannak, rendszer van az életében, még inkább, ha családja is van.

Tálalás művészete a hétköznapokban

Nemcsak ünnepek alkalmával fontos, hogy tökéletesen megadjuk a módját az étkezésnek, hanem a hétköznapokban is, hiszen így tudunk egy szürkébb hétköznapot különlegessé varázsolni, hiszen köztudott hogy az étkezést a szemünkkel kezdjük.

Használd bátran a feketét a lakásodban! Trendi, kifinomult és elegáns. 

 

 

 

Napjainkban ismét hódít a fekete szín a környezetünkben. A külföldi gyártók kínálatában mindenhol megjelentek a fekete kiegészítők, mind a fürdőszobai kiegészítők, mind a lakberendezési tárgyakat illetően

Bátran használjuk a fekete színt mint látványelemet, kontrasztos dekorációt lakásunkban. A fekete a kifinomultság és az elegancia színe, melyet épp úgy használnak a távol-keleti térszervezésben, mint a modern lakberendezésben. Egyre többen merik használni a sötét színt, hiszen drámai hatásokat érhetünk el a tértervezésben használatával.

Rakjuk rendbe otthonunkat, tisztítsuk meg lelkünket!

Rakjunk rendbe otthonunkat, tisztítsuk meg lelkünket!.

Miért fontos hogy rend legyen otthonunkban? Valóban a környezetünkben lévő rend kihat a lélekre? Hogyan kezdjünk hozzá? Mi segítünk benne.

Valóban igaz a régi mondás: Rend a lelke mindennek. Ázsiában, például Japában már régóta vallják azt, hogy a rendezettség és letisztultság fontos környezetünken. Mivel a japán lakások kicsi alapterületűek, és többen élnek egy helyen, így számukra fontos az átlátható, szellős élettér.

Itthon is divatossá vált, hogy egyre kisebb, úgynevezett garzon lakásokat készítenek, ahol elengedhetetlen feltétel, hogy a renddel teret teremtsünk és ne érezzük szűkösnek otthonunkat.

Időközönként jó ha régi, poros és nem használt tárgyaink között szelektálunk, és rendet teszünk magunk körül, hiszen a célunk az, hogy a körülöttünk lévő tárgyak boldoggá tegyenek. 

BLOMUS-német minőség, letisztult forma

A BLOMUS német márkának kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon. A családi manufaktúraként indult Blomust 1961-ben alapították, különlegessége a kivételes minőségű anyaghasználatban (rézből, sárgaréz, ón és rozsdamentes acél) és a német maximalitásban rejlik, ez tette a Blomust a belsőépítészet és a kiegészítők vezető szállítójává Nyugat Európában. Helyben gyártott (Észak-Rajna-Vesztfália), funkcionális, letisztult és modern. 13 terméktervező erősíti a Blomus csapatát.

A BLOMUS gyártó a lakás minden helyiségére tud ajánlani igényes lakberendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni a német márka letisztult, egyedi termékeivel.