SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Merlino akasztó lila átlátszó
  Merlino akasztó lila átlátszó

  GEDY S.p.A

  Merlino akasztó lila átlátszó

  Elérhető színek:
  3.100 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Műgyanta

  Szín: Lila

  Szín: Átlátszó

  Méret: 3,2 x 6,7 x 11,7 cm

  Cikkszám: 2025-79

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Ahogy azt neve is sugallja, a MERLINO akasztó varázslatossá teszi fürdőszobánkat, és őszinte egyediséget kölcsönöz neki! A Gedy MERLINO akasztóit legfőképp a törölközőszárítós radiátorra tudjuk elhelyezni, melynek köszönhetően újabb törölközőt, hálóinget, fürdőköpenyt akaszthatunk rá, hogy melegen tarthassuk, illetve könnyen megszáríthassuk azokat! 

  A MERLINO fürdőszobai termékcsalád minimalista, és ezáltal szinte mindennel harmonizáló stílust képviselnek a Gedy fürdőszobai törölköző akasztói, mely igazán hangulatos megoldást kínál a törölközők praktikus elhelyezésére.

  Egyedi tulajdonsága a Gedy MERLINO fürdőszobai akasztóknak, hogy hasonlóan a RAINBOW vagy a SEVENTY fürdőszobai tartozékokhoz, a MERLINO akasztók is rengeteg színben elkészültek! Összesen 17 színvariációról van szó, melyek között találunk átlátszót és teli színűt is, így a mi fantáziánkra bízták, hogyan dekoráljuk fürdőszobánkat! 

  A MERLINO akasztókkal ideális egyensúlyt, összhangot teremthetünk fürdőszobánkban, ha több ugyanolyan Gedy MERLINO akasztót is rendelünk, de ha elég bátrak vagyunk, és valami teljesen egyedit szeretnénk fürdőszobánknak kölcsönözni, akkor ne habozzunk, és vegyünk egyszerre több MERLINO akasztót különböző színekben!

  A nap végén a saját fürdőszobánk stílusának igazodnia kell a mi stílusunkhoz, ami lehet akármennyire szolid vagy merész, a Gedy MERLINO fürdőszobai akasztókkal garantáltan meg tudjuk adni fürdőszobánknak azt, amit elképzeltünk!

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy MERLINO fürdőszobai akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: műgyanta

  Szín: lila, átlátszó

  Méret: 3,2 x 6,7 x 11,7 cm

  Cikkszám: 2025-79

  Gyártó: Gedy S.p.A  

  Ajánlott termékek

  Quadrotto szappanadagoló fehér

  Ár: 7 900 Ft

  Antares szappanadagoló barna

  Ár: 12 300 Ft

  Calipso szappantartó

  Ár: 9 000 Ft 2 390 Ft