Lakberendezés Dekoratív Kerti Kiegészítőkkel és design bútorokkal.

 Így Varázsolj Mesés Kültéri Életteret


A kert egy olyan hely, ahol nemcsak megpihenhetünk a fárasztó hétköznapok után, hanem kibontakoztathatjuk kreativitásunkat is. A kerti kiegészítők, dekorációk megfelelő kiválasztásával és elrendezésével csodálatos kültéri életteret alakíthatunk ki, ami nemcsak a szemünket gyönyörködteti, hanem a mindennapi életünket is gazdagítja, kényelmessé és komfortossá varázsolja.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan teheted a kertedet igazán különlegessé néhány egyszerű, de hatékony lakberendezési tipp segítségével és az általunk kínált lakberendezési kiegészítőkkel és kerti dekorációval.

Az első lépések: Tervezd meg a kerted!

Mielőtt bármilyen kiegészítőt vásárolnánk, érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen stílust szeretnél megvalósítani a kertünkben, teraszunkon. Modern, rusztikus, bohém vagy esetleg mediterrán hangulatot álmodtunk  meg? A stílus meghatározása segít abban, hogy a kiegészítők harmonikus egységet alkossanak.

Növények és virágtartók - dobjuk fel dekorációval teraszunkat


A növények minden kert alapvető díszítő elemei, de a megfelelő virágtartók használatával még szebbé varázsolhatjuk őket. Egy jól kiválasztott kaspó vagy virágállvány elhozza teraszunkra a természetet, miközben úgy érezzük, hogy nappalinkban pihenünk. Ha kisebb hely áll rendelkezésre, akkor az Umbra Triflora vertikális irányba terjeszkedő virágtartóját ajánljuk megoldásként, mellyel nemcsak helyet takarítunk meg, de kaspónk extravagáns megjelenésével különleges dekorációs hatást érhetünk el.


Kerti bútorok - kényelemes pihenés a kertben is

A kerti bútorok kiválasztásakor fontos szempont a kényelem és a tartósság. A Blomus gyártó kínálatában megtalálható Stay és Grow kültéri ülőgarnitúrák vízálló és UV álló anyagból készültek, így garantált hogy hosszú távon fogják szolgálni kényelmünket. A Blomus német gyártó nyugágyai és kültéri kanapéi kínálatában megtalálhatók az egy személyes és két személyes ágyak, valamint a sarokelemek, melyek igényünkhöz igazítva kombinálhatók.

A kerti pihenés alkalmával ne felejtkezzünk el a kényelmes párnákról és takarókról, amikkel még hangulatosabbá tehetjük az ücsörgést. A kültéri párnákra is kínálunk lehetőséget a kültéri dekorációs kiegészítőink között.


Világítás - az esti órák fénye elvarázsol minket

A megfelelő világítás varázslatos hangulatot teremt a kertben, különösen az esti órákban. A kültéri világítás széles skálájából válogathat nálunk.

A Blomus Farol állítható fényerejű LED állólámpáival vagy Spirit asztali lámpákkal feldobhatjuk estéinket, hiszen modern formavilágukkal kertünk

design dekorációs elemeivé válnak.

 

Azoknak, akik szeretik az élő tűz fényjátékát ajánljuk az Orchos kerti fáklyáinkat, valamint a Tarcia asztali fáklyánkat, mellyel még meghittebbé varázsolhatjuk mindennapjainkat.

De kiváló választás a Camino asztali fáklya is, hiszen modern megjelenése ötvözi az ősi tűz elemét, és ezzel a kombinációval egy különleges hangulatot kölcsönöz neki.

 

Teraszunk asztalát dekorálhatjuk olajlámpákkal és mécsesekkel is, melyhez a Blomus gyártó kínál magas minőségű rozsdamentes acélból és alumíniumból készült gyertyatartókat és asztali olajlámpákat.

A Burn és Fireplace asztali olajlámpák sikertermékei a Blomus gyártónak, hiszen az alumíniumból és üvegből készült lámpákba elhelyezett dekorációs köveken megcsillanó tűz fénye különleges hangulatot teremt a romantikus estéken, a fények lágy hulláma lenyugtat, megállásra késztet a rohanó hétköznapokban.