Ünnepek gyertyafényben


Közeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünnepi érzést a gyertyák időtlen varázsával, miközben egy csipetnyi kifinomult formatervezést is adunk hozzá.

1. A gyertyafény, mint hangulat

A gyertyafény elbűvölő képességgel rendelkezik, hogy bármilyen teret meghitt menedékké alakítson. Akár egy ünnepi összejövetelt tartunk, akár egyszerűen csak egy csendes estét töltünk a tűz mellett, a gyertyák semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot teremtenek.

A BILBAO tál ókori dekorációkra emlékeztet minket, de mégis úgy alkotta meg azt a Philippi, hogy akár modern stílusú otthonokban is dekoratívan el tudjuk helyezni.

Bilbao dekorációs tál antik arany

A Fontolja meg a gyertyák elhelyezését az otthona körül stratégiailag – az étkezőasztalokon, a kandallókon és még a fürdőszobában is –, hogy melegséget és eleganciát sugárzó légkört biztosítson. 

A Double U mécsestartó elegáns, egyedi és extravagáns, mely felkelti a figyelmünket és fogva tart. Elegancia, melegség árad a mécsestartóból, melyet az otthonunk bármely szegletében el tudunk képzelni.

Double U gyertyatartó

2. Gyertyák a középpontban

Emeljük fel ünnepi asztalunkat gyertyatartókkal. Keverjünk össze különböző méretű gyertyákat elegáns tartókban vagy vázákban, vagy válasszunk klasszikus kandelábereket a régi világ varázsához. 

A rozsdamenetes acél CANDELABRA gyertyatartó egy elképesztően egyszerű plug in rendszert rejt, és egy mozdulattal tudjuk átalakítani dekorációnkat úgy, hogy minden igényünket kielégítse. Ezzel az egyedi funcióval eldönthetjük, hogy egy, három vagy akár hat gyertyát helyezünk el a gyertyatartóban.

Candelabra gyertyatartó

 A Present Time Marble Look gyertyatartó kerek formájával és márványnyomatával elbűvölő eleme otthonának. Legyen szó hangulatos vacsoráról, italokról vagy filmről a kanapén, a Present Time fémből készült  Marble Look gyertyatartója mindig extra hangulatos otthont biztosít.

Marble Look gyertyatartó S fehér

3. Évszakok illatai

Az illatos gyertyák egy téli csodaországba vagy egy hangulatos erdőbe szállítanak. Válasszunk olyan illatú gyertyákat, amelyek az ünnep hangulatát idézik, például fenyő, fahéj, vanília vagy fűszeres alma. Ezek a gyertyák nemcsak kellemes aromát kölcsönöznek a térnek, hanem fokozzák az általános érzékszervi élményt is.

A FRAGA ,,alma és fahéj" illata egyszerre sugároz békét és téliességet, maga a karácsonyi hangulat. Olyan, mintha a karácsonyfa körül teát iszogatnánk. A két összetevő kombinációjából született meg a tökéletes harmóniája az őszi/ téli illatok megelevenítőjének. 

4. Adventi gyertyák

Azok, akik adventet ünnepelnek, alaposan megfontolják az adventi gyertyakészletet. Ez az időtlen hagyomány magában foglalja a gyertyagyújtást minden decemberi vasárnapon, ezzel építve a karácsonyi várakozást. Gyönyörűen kialakított adventi gyertyatartóink, az ünnepi dekoráció becses részévé válhatnak.

A Blomus ADVENT gyertyatartó tál egy igazi kuriózumnak számít, ugyanis lényegesen eltér a hagyományos megoldástól. Az ADVENT gyertyatartó tál kemény kőből készült 4 féle természetes színben rendelhető weboldalunkon. 

Advent gyertyatartó padlizsán

A Philippi bár acélból készítette el CARACAS adventi koszorúját, mégis a régi időkre emlékeztet minket, amikor minden decemberben a helyi árustól vettük az adventi koszorút, aki kézzel, az ott található természetes anyagokkal dolgozott, majd lefújta végül arany színűre koszorúnkat, és mi boldogan hazavittük azt. 

Mindemellett plusz előnye még a CARACAS adventi koszorúnknak, hogy hatalmas, így akár gyümölcsöket is tárolhatunk benne, amely dekorációként is szolgálhat.

Caracas adventi koszorú antik barna

5. Világító kültéri dekoráció

Dekoráljuk a sétányt, kertet vagy a verandát világító lámpákkal, vagy helyezzünk gyertyákat a mécsestartókba, hogy lenyűgöző kültéri hangulatot teremtsünk. Ne felejtsük el, hogy szabadtéri ünnepi dekorációkkal, gyertyákkal fokozhatjuk a varázslatot.

Webáruházunkban két méretben is kapható az OLEA lámpás, akár variálhatjuk is a méreteket és színeket, hogy még összetettebb dekorációt hozzunk létre. Persze nem csak dekorációként szolgálnak az OLEA lámpások, hanem funkciójukban is hasznosak, hiszen fényt adnak a sötétebb időkben.

Olea lámpás L antracit

A MARLON mécsestartó egyből sokak kedvencévé válhat, hiszen ikonikus, egyedi megjelenésén túl multifunkcionális, ugyanis a Philippi mécsestartóját, valódi bőr fogantyújának köszönhetően, lámpásként is tudjuk használni!

Biztonságosan, de ugyanakkor stílusosan és elegánsan szeretnénk bevilágítani otthonunkat gyertyafénnyel? Akkor nagyon jó hírrel tudunk szolgálni, ugyanis a Philippi WISMA lámpása ennek mind eleget tesz!

Tehát, ahogy a nappalok rövidülnek és az éjszakák hosszabbodnak, élvezzük az ünnepek ragyogó csodáját gyertyafénynél, és hagyjuk, hogy a dizájn varázsa felemelje az ünnepi időszakot.

Gyertyafényes Ünnepeket kíván a Silentdesign!