SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Aquala fürdőkád polc dió

  UMBRA

  22 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Akciós

  Aquala fürdőkád polc natúr

  UMBRA

  22 400 Ft 19 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Artemis polc 30 cm

  GEDY S.p.A

  15 000 Ft

  Artemis polc 45 cm

  GEDY S.p.A

  17 700 Ft

  Artemis polc 60 cm

  GEDY S.p.A

  21 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Artemis sarok polc

  GEDY S.p.A

  19 100 Ft

  Barbados zuhanypolc S218

  GEDY S.p.A

  53 600 Ft

  Akciós

  Barbados zuhanypolc S282

  GEDY S.p.A

  51 300 Ft 39 000 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Bogo akasztó, törölközőtartó fehér

  BLOMUS

  4 200 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Bogo akasztó, törölközőtartó szürke

  BLOMUS

  4 200 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Caro 2 db-os vendégtörölköző fekete

  BLOMUS

  7 500 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Legyen szó egyszerű mosdó helységről, hangulatos vendégfürdőről vagy pazar mesteri fürdőszobáról, a fürdőszobák tervezési lehetőségei jelentős szerepet játszanak a kényelmes és hasznos tér kialakításában.A fürdőszoba egy funkcionélis tér, mely általában olyan berendezési tárgyakból és felszerelésekből áll, amelyek megkönnyítik az olyan feladatokat, mint a fürdés, az ápolás és a WC használata. A fürdőszobák különböző méretűek és stílusúak lehetnek, kialakításuk pedig az egyszerűtől és a praktikustól a luxusig, és akár gyógyfürdő-szerűig is terjedhet.

  A fürdőszobákban gyakran előforduló legfontosabb elemek a következők:

  • Berendezések: A fürdőszoba alapvető berendezései közé tartozik a mosdó, csaptelep, a WC és a fürdőkád. Webáruházunkban a csaptelepek széles választéka megtalálható, egyedi megoldásokat tudunk ügyfeleink számára biztosítani mosdó, zuhany, vagy kádcsaptelepek terén. Design olasz csaptelepeink igazi ékességei lehet a fürdőszobának, vagy mosdónak.
  • Kád vagy zuhany: A fürdőszobákban lehet kád, zuhanyzó vagy mindkettő. A fürdőkádat a kényelmes áztatáshoz használják, míg a zuhanyok hatékonyabbak a gyors mosakodáshoz. A fürdőkádakkal szinte párban jár a kádkilépő szőnyeg, melyenek anyaga az izlésünknek megfelelően lehet hosszabb szálú, luxushatást keltő pamut, mint pl. a Twin fürdőszobaszőnyeg, vagy karakteresebb, mint a Miss szőnyeg, ill, könnyen kezelhető, és mosható, mint a Piana fürdőszobaszőnyeg.
  • Tárolás: A piperecikkek, törölközők és egyéb fürdőszobai felszerelések tárolási megoldásokat igényelnek. Fürdőszobai tárolás során elsősorban a szennyeseink megfelelő elhelyezésére gondolunk, melyhez kecses alakja miatt ajánljuk a Frisco szennyeskosarainkat, vagy a klasszikus darabok kedvelőinek az Ambrogio szennyeskosarakat. Tároláskor összeköthetjük helytakarékosság jegyében a tükröt, és polcot, így a tükrös polcaink megfelelő tárolási funkcióval bírnak. A kádak, zuhanyzók elengedhetetlen kiegészítője a fürdőszobai polc, tisztálkodó szereink megfelelő elhelyezése céljából.
  • Tükör: A tükör a fürdőszoba funkcionális és esztétikus eleme. Elengedhetetlen az ápolási feladatokhoz, és segíthet a térérzet megteremtésében is. Modern tükreink már beépített Led világítással rendelkeznek, mint pl. az Amedeo tükör háttérvilágítással, vagy a Led csíkot tartalmazó Leonard tükör. Természetesen elengedhetetlen kiegészítője fürdőszobánknak a kozmetikai tükör, mely már szintén elérhető led világítással, vagy anélkül is.
  • Világítás: A megfelelő világítás létfontosságú a fürdőszobában a gyakorlati célok és a hangulat megteremtése érdekében. Az ápolási feladatokhoz világos, jól elosztott világítás szükséges, míg a lágyabb világítás pihentető légkört teremthet.
  • Szellőztetés: A megfelelő szellőzés megakadályozza a nedvesség felhalmozódását, ami penészedéshez is vezethet. Szellőztető ventilátorokat vagy ablakokat gyakran beépítenek a levegő keringésének fenntartásához.
  • Padló és felületek: A fürdőszobák padlózatának vízállónak és könnyen tisztíthatónak kell lennie. A gyakori választások közé tartozik a csempe, a kő és a vinil. A falakat jellemzően csempék vagy olyan anyagok borítják, amelyek ellenállnak a nedvességnek.
  • Dekoráció és dizájn: A fürdőszoba kialakítása nagyon változatos lehet, a hagyományos és klasszikus stílustól a modern és minimalista esztétikáig. A színpaletták, a textúrák és a kiegészítők hozzájárulnak a tér általános megjelenéséhez és hangulatához. A fürdőszobát szinte felöltözteti, és a végső megkoronázása helységünknek a szappanadagoló, mely lehet fali, vagy pultra helyezhető, és a maximális higénia eléréséhez a szenzoros szappanadagolók is elérhetőek webáruházunkban. AKülönböző gyártók kiegészítői közül lehet weboldalunkon válogatni, wc kefe tartóink is különböző anyag, szín, méret, stílusban rendelhetőek. Természetesen itt is eldöntheti a vásárló, hogy falra szerelt, vagy szabadon álló megoldást szeretne. Természetesen a wc kefe tartók egyben lehetnek a wc papír tartóval, a wc kefe és papír tartó állványaink széles választéka megtalálható webáruházunkban. A wc papírtartó is lehet természetesen harmóniában a fürdőszoba, vagy mosdó helység többi kiegészítőivel. A fürdőszoba felszerelés elengedhetetlen tartozéka a törölközőtartó, mely számos méretben, stílusban, színben , anyagban választható. Előfordul, hogy a csempét, burkolatot nem szeretnénk megfúrni, ezért fejlesztették ki gyártóink a ragasztható termékeket, így a gyártók által ajánlott saját ragasztókkal, könnyen felszerelhetővé válnak a törölközőtartók, wc kefék, wc papírtartók, kiegészítők, akasztók.
  • Hozzáférhetőség: Bizonyos esetekben a fürdőszobákat az akadálymentesítés figyelembevételével kell megtervezni, biztosítva, hogy a mozgási nehézségekkel küzdők is használhassák. Weboldalunkon külön szekciót kapott a mozgáskorlátozottaknak ajánlott termékkörünk. Közületi kiegészítők a szállodák, apartmanok elvárásainak maximálisan megfelelnek, számos neves hotel választotta fürdőszobájába a Blomus, és Gedy gyártók közületi kiegészítőit.
  • Vízhatékonyság: A környezeti fenntarthatóságra való egyre nagyobb hangsúlyt fektetve a víztakarékos berendezési tárgyak, például az alacsony átfolyású WC-k és csaptelepek egyre gyakoribbak a fürdőszoba kialakításában.

  weboldalunk az Ön végső célpontja, ha olyan kivételes fürdőszobai koncepciókat szeretne felfedezni, amelyek a mindennapi rutinokat a kényeztetés pillanataivá változtatják.

  Fedezze fel a fürdőszoba stílusok széles skáláját, amelyek minden ízlést és preferenciát kielégítenek. A modern wellness építmények nyugodt eleganciájától a klasszikus dizájn időtlen varázsáig olyan ötletgalériát gyűjtünk össze, amely bemutatja a legújabb trendeket és a tartós esztétikát.

    Akár egy teljes fürdőszobafelújításba kezd, akár apró, de hatásos frissítésekre vágyik, design-weboldalunk olyan betekintést nyújt, amely képessé teszi Önt arra, hogy megalapozott döntéseket hozzon.