20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Merlino akasztó átlátszó
  Merlino akasztó átlátszó
  Merlino akasztó átlátszó
  Merlino akasztó átlátszó

  GEDY S.p.A

  Merlino akasztó átlátszó

  Elérhető színek:
  3.100 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műgyanta

  Szín: Átlátszó

  Méret: 3,2 x 6,7 x 11,7 cm

  Cikkszám: 2025-00

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Ahogy azt neve is sugallja, a MERLINO akasztó varázslatossá teszi fürdőszobánkat, és őszinte egyediséget kölcsönöz neki! A Gedy MERLINO akasztóit legfőképp a törölközőszárítós radiátorra tudjuk elhelyezni, melynek köszönhetően újabb törölközőt, hálóinget, fürdőköpenyt akaszthatunk rá, hogy melegen tarthassuk, illetve könnyen megszáríthassuk azokat! 

  A MERLINO fürdőszobai termékcsalád minimalista, és ezáltal szinte mindennel harmonizáló stílust képviselnek a Gedy fürdőszobai törölköző akasztói, mely igazán hangulatos megoldást kínál a törölközők praktikus elhelyezésére.

  Egyedi tulajdonsága a Gedy MERLINO fürdőszobai akasztóknak, hogy hasonlóan a RAINBOW vagy a SEVENTY fürdőszobai tartozékokhoz, a MERLINO akasztók is rengeteg színben elkészültek! Összesen 17 színvariációról van szó, melyek között találunk átlátszót és teli színűt is, így a mi fantáziánkra bízták, hogyan dekoráljuk fürdőszobánkat! 

  A MERLINO akasztókkal ideális egyensúlyt, összhangot teremthetünk fürdőszobánkban, ha több ugyanolyan Gedy MERLINO akasztót is rendelünk, de ha elég bátrak vagyunk, és valami teljesen egyedit szeretnénk fürdőszobánknak kölcsönözni, akkor ne habozzunk, és vegyünk egyszerre több MERLINO akasztót különböző színekben!

  A nap végén a saját fürdőszobánk stílusának igazodnia kell a mi stílusunkhoz, ami lehet akármennyire szolid vagy merész, a Gedy MERLINO fürdőszobai akasztókkal garantáltan meg tudjuk adni fürdőszobánknak azt, amit elképzeltünk!

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy MERLINO fürdőszobai akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: műgyanta

  Szín: átlátszó

  Méret: 3,2 x 6,7 x 11,7 cm

  Cikkszám: 2025-00

  Gyártó: Gedy S.p.A  

  Ajánlott termékek

  New Mizar fogmosópohár világosszürke

  Ár: 3 900 Ft

  Marrakech kozmetikai tükör ezüst

  Ár: 3 800 Ft 970 Ft

  Colletto zselés borhűtő

  Ár: 11 500 Ft 8 900 Ft