Ajándékötletek Vitorlázás Szerelmeseinek.

 

Kedves Olvasók!

Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz!

Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.

Nincs is jobb ajándék egy vitorlázónak, mint egy egyedi, személyre szabott kiegészítő.

Tudjuk, hogy azok, akik szeretik a hajózást, ez nem csak egy hobby, hanem egy szenvedély, egy életigenlés.

A Philippi német gyártó dekorációival és ajándéktárgyaival gondolt a vitorlázókra, és mindazokra akik szeretik a vizet és a hajókat.

A Hamburger család megálmodásánál a gyártó a valódi hajózás élményét hozza, hiszen a dekorációk és lakberendezési tárgyak minden tagja hasonlít a marinákba található kikötő bakra, melyhez a hajónkat rögzítjük.

 

A Hamburger lakberendezési kiegészítői között megtalálhatók az ajtótámaszok, só- és bors szórók, üvegnyitó és ülőkék, melyek amellett, hogy nagyon izgalmas formájukkal elvarázsolnak minket, hasznos kiegészítői is otthonunknak.


A designer, Andreas Ostwaldot a Hamburgi hajókikötőkben található kikötőbak ihlette, és így születtek meg a Hamburger termékek.

Philippi Hamburger széke az egész világ számára nyújt egy darabkát Hamburg kikötőjéből. 

A Philippi szülővárosa Hamburg, ezzel a székkel a város előtt tisztelegnek az alkotók. A Hamburger Hocker egy olyan klasszikus kikötőbak másolata, amelyhez a hajók gyorsan rögzíthetők, ahogy ezt a világ oly sok helyén teszik a végtelen vizet büszkén átszelő hajók, vitorlások, csónakok.

Hamburger Hocker számos dolgot jelképez: az indulást, visszatérést, kíváncsiságot és az érkezést, a tartózkodást és a tudatosságot. Otthonunk bármely pontján helyezzük is el a Hamburger Hocker széket, ott találunk egy darabot a szívünknek oly kedves kikötői világból.

 

 

De ha vitorlázás és lakberendezés, akkor említsük meg a Regatta és Kogge mécsestartóinkat, melyek hasznos és nagyon hangulatos lakberendezési kiegészítői a nyári estéknek vagy egy romantikus vacsorának. A Philippi által megálmodott vitorlázást idéző mécsestartókat jellemzi minőségi anyaghasználata, és egyedi formavilága. Ezek a mécsestartók teljes hajóformát öltenek, ahol a mécses helye a hajótestben található.

 

A rozsdamentes acélból és fából készült vitorlás mécsestartók vitorláján szépen játszik a természetes gyertya fénye, mely a hajózás, a tenger és a szabadság érzetét idézi meg. A bennük játszó fények meleg, természetes hatást keltenek, és ez a melegség érzés jól harmonizál a fém vitorlával, melyben visszatükröződik a fényjáték.

A fém mécsestartók modern és elegáns megjelenésűek, letisztult formájával kiváló dekorációs elemek lehetnek nappaliba, hálószobába vagy akár teraszunk asztalán is.

A Regatta mécsestartó rozsdamentes acélból készült, így kültéren is jól használhatóak dekorálásra, hiszen ellenállnak a külső hatásoknak.

És ha már ajándékozás, akkor nem feledkezhetünk meg a Philippi Barca toll- és levélnyitóról sem, mely szintén a hajózást hozza el otthonunkba, irodánkba.

A Barca funkcionalitásában nagyszerű, hiszen nemcsak toll, hanem papírnehezék, borítéknyitó és papírvágó is egyben. A fényes ezüst Barca vitorlás toll kiváló ajándék azoknak, akik szeretik a tengert és a hajtózást.