Silent Design lakberendezés

Főoldal > Ajándéktárgy > Ajándék ötletek nőknek

Trigem ékszertartó állvány fehér, sárgaréz

Márka: UMBRA
Cikkszám:
299330-524
Garancia: 12 hónap
Ár8 690 Ft

A TRIGEM ékszertartó állvány egy modern kialakítású, letisztult formákkal rendelkező, kellemes látványt nyújtó, több funkciós kiegészítő. A TRIGEM ékszerállvány nem csak egy funkcionális kiegészítője otthonunknak, de egyben egy igen mutatós és különleges dekoráció is.

A TRIGEM ékszertartó állvány 3 különböző magasságú bevont rúd szolgálja, hogy a különböző hosszúságú nyakláncok, még az extra hosszúak is, szépen elrendezve, gubanc mentesen lógjanak alá. A TRIGEM állvány ideális bármilyen típusú nyaklánchoz. A legfelső rúd 480 cm magas, így nem csupán kiemelkedik a lakásdekorációk közül, de egyben bőséges helyet biztosít a nyakláncok sokaságának.

Az ékszertartó állványon található aranyszínű rudak fehér talapzata ékszertálcaként funkciónál, kissé öblös kialakításával, az apróbb kiegészítők számára. Az ékszertartó tálcán kényelmesen elférnek csodás gyűrűjeink, fülbevalóink, és egyéb kisebb csecsebecsénk.

A TRIGEM ékszertartóra jellemző a lefelé ívesen mélyülő, a téglalap alakú tartó – ez a kellemes diszharmónia adja ennek az ékszertartó állványnak a fennkölt megjelenését. Mindez alulról puha párnás talpon, hogy a tartó bútorok felületét megvédje a karcolódástó. A TRIGEM család szó szerint „oszlopos” tagja ő.

Ez a fajta ékszertárolás egyben a lakás díszét is képezi, nem kell a fiókban tárolni, hanem folyamatosan lehet benne gyönyörködni. Ráadásul nem bogozódik össze semmi, mert ez az ékszertároló alkalmatosság egyben rendezi is ékszereit. Pillanatok alatt lehet leakasztani róla valamit és visszatenni rá, így a látvány folyamatosan változik a rajta lévő készlet alapján.

A TRIGEM ékszertartó állvány a lakás enteriőrjéhez alakítható, a rajta lévő tárgyak gondos megválogatásával egyben dekorációként is szolgál.

Anyag: fém

Szín: fehér, sárgaréz

Méret: 23 x 10 x 48 cm

Cikkszám: 299330-524

Gyártó: Umbra