Silent Design lakberendezés

Richartz termékek

 • Leírás részletes:
  Amit biztosan tudunk előszobánk berendezéséről, hogy akasztó mindenképpen kell, de miért ne lehetne a fali akasztó is legalább annyira egyedi, szép, vagy akár karakteres, mint a többi  bútorunk? Amikor rengeteg kabát lóg az akasztókon, a gyors, és helytakarékos felhelyezés az első szempont, de nem mehetünk el a tény mellett, hogy állnak üresen is akasztók a falon. Az egyedi tervezésű, vagy kifinomult kivitelezésű fogasokkal feldobhatod  bármely helységed a lakásban, vagy akár az irodában. Ha nem kedveled a nagy, monumentális fogasokat, akkor remek választás a Flip fogas család valamely tagja, hiszen 3 különböző méretben, 6 féle színben is megrendelhető ez a cseles fali fogas. Amikor nincs szükséged a fogantyúra, akkor egy mozdulattal visszahajthatod azt, családi méretben, 8 akasztóval, ill. kisebb kivitelben, 5 és 3 akasztóval is kapható nálunk. Amennyiben a visszahajtható akasztós fali fogast játékosabb kivitelben szeretnéd faladon látni, akkor a merészebb kivitelezésű Sticks Multi Hook akasztó lesz az egyik legmegfelelőbb választás számodra. Szeretnéd viszontlátni környezetedben a nagyvárosi hangulatot, talán vonzódsz a monumentális építményekhez? Skyline fogasunk fehér és fekete színben hűen tükrözi ezt a hangulatot, szintén kihajtható akasztóval jeleníti meg a felhőkarcolók világát. Bubble fali fogast talán azonnal egy fürdőszobába helyeznénk el formáját tekintve, de miért nem tehetnénk akár az előszobába, vagy egy váró helységbe, hiszen a buborékok a vidám hangulatot bárhol előidézhetik. Veled is előfordult már, hogy ajtón kilépve még visszanyúltál a kabátodért, kulcsodért, de eszedbe jutott, hogy  néhány apróság még otthon maradt, amit gondosan kikészítettél egy másik helység asztalára. Nos, a Cubby ,vagy Estique fali rendezők segítenek abban, hogy ezeket a leveleket, vagy tárgyakat a kabátoddal együtt elhelyezd a falon, és egy mozdulattal magaddal tudd vinni, anélkül, hogy a lakásod bármely pontjára vissza kelljen menni értük. Falon lógó kis ember formák -micsoda ötlet!- gondolják azok, akik még nem látták a Buddy család kis figuráit mászkálni itt-ott a falakon. Csak a képzeletünk, és falunkon a hely szabhat határt annak, hogy mennyi ember figura kúszik felfelé a helységben. Blomus gyártó által megálmodott okos kis Menoto, ajtóra szerelhető fogasok rozsdamentes acélból készültek, minőségi kivitelben. Például, ha kevés a hely a falunkon, vagy nem szeretnénk fúrni azt, kitűnő megoldás az ajtóra helyezett fogas, hiszen bármikor le is vehető, anélkül, hogy nyomot hagyna. A kis Buddy barátaink, ilyen ajtóra akasztható verzióban is elérhetőek webáruházunkban.
  Korábban már említettük a monumentalitást. A Hub Ladder álló ruhafogas már kombinálható törölköző szárító, vagy  ruhafogasként is. Fürdőszobában is a divatos megjelenést tükrözi, előszobában, vagy hálószobában pedig a megszokott szobainas szerű fogasokat válthatja fel, modernebb formában. Flapper álló fogas divatos szürke, natúr színekben bármely fogadó helységben, előszobában, szobában büszkén várja a sálakat, táskákat, kabátokat, kalapokat. Ha pedig sietve lekapod kabátod a fogasról, de még szívesen belepillantanál utoljára a tükörbe, hogy áll rajtad a sál, vagy nincs-e fogkrém nyom az arcodon, akkor trükkös megoldást kínál  az S,L,M méretben is kapható Mirror tükör fogas.
   
 • Leírás részletes:
  Nagy kihívás kiválasztani a nőknek szóló megfelelő ajándékot, hiszen sokszor úgy érezzük hogy már kifogytunk az ötletekből, de mi mégis szeretnénk megtalálni azt a különleges ajándékot, mely örömet okoz a kiválasztott hölgynek és nem tűnik elcsépeltnek. Ebben segítünk most, hogy különleges ajándékokat mutatunk be, mely tökéletes választás minden alkalomra, legyen szó karácsonyról, születésnapról, Valentin-napról vagy csak egy sima hétköznapról, mellyet ünnepélyessé szeretnénk tenni. Sokféle stílusban lehet nőknek ajándékot választani, a lényeg hogy meghatározzuk hogy mi a célunk, milyen hatást szeretnénk elérni a megajándékozott hölgynél. Romantika, praktikum, elegancia, humor vagy visszafogottság jegyében lehet különböző ajándékokat választani attól függően, hogy a megajándékozni kívánt nő szerelmünk, egy családtag, üzleti partner vagy barátnő, netán egy távolabbi ismerős. Természetesen mindig jó választás ajándékba egy hölgynek, főleg ha elegáns és luxus ajándékkal szeretnénk meglepni, egy szép tál, váza vagy gyertyatartó, akár egy mutatós ékszertartó, melyen ízlésesesen tudja tárolni ékszereit. Bármilyen szép és modern lakberendezési tárgy megfelelő választás lehet, melynek széles választékát mutatjuk be oldalunkon.
  Mi most az ajándék ötletek nőknek lapunkon olyan különleges ajándékokat szeretnénk bemutatni, ami egy kicsit eltér a megszokottól, mely elsőre nem is jutna az eszükbe mint lehetséges alternatíva. Nagyon jó választás lehet a Monkey Bussiness gyártó vicces konyhai kiegészítői, melyek egyedi, kedves megjelenésükkel, jó minőségükkel szinte bármely korosztálynak tökéletes meglepetés lehet. A vicces konyhai termékek kedvesek, praktikusak és rendkívül egyediek, akár egy távolabbi ismerősnek is bátran ajándékozhatjuk. Ugyanakkor szívből ajánljuk a Philippi gyártó magas minőségű, fém ajándék termékeit, melyek az eleganciát, luxust hirdetik. A Philippi ajánédokokkal valódi luxus élményt nyújthatunk a nőknek. Itt csak megemlítenék néhányat, mint a Angelo zenedoboz, Ellipse parfüm porlasztó, Madame táska akasztó led világítással, Cindarella tortakanál vagy Donatella sminkdoboz. Ez csak egy-kettő lehetőség azokból a nőknek szóló ajándékötletekből, melyeknek színes palettáját bemutatjuk Önöknek.