SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ékszertartó állvány

  Orchid ékszertartó állvány orchidea virág alakú szürke

  UMBRA

  13 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Prisma ékszertartó állvány sárgaréz

  UMBRA

  12 990 Ft 8 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Prisma ékszertartó L sárgaréz

  UMBRA

  9 300 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Akciós

  Tesora állítható váza arany

  UMBRA

  18 400 Ft 15 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Tesora ékszertartó állvány fehér, nikkel

  UMBRA

  16 800 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Tesora ékszertartó állvány füstszürke

  UMBRA

  15 500 Ft 12 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Kifutó termék!

  Akciós

  Tesora ékszertartó állvány sárgaréz

  UMBRA

  16 800 Ft 14 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Akciós

  Trigem ékszertartó állvány fehér, nikkel

  UMBRA

  13 090 Ft 11 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Trigem ékszertartó állvány fehér, sárgaréz

  UMBRA

  13 090 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Imádott ékszereinket ezentúl nem kell a fiók mélyén tárolni, hiszen egyszerű, de annál szemet gyönyörködtetőbb megoldást nyújtanak a SilentDesign ékszertartó állványai, ékszertartó dobozai. Biztosan mi is ütköztünk már abba a problémába, hogy reggel siettünk volna a munkahelyünkre, vagy délután siettünk volna, hogy ne késsünk el a barátainkkal megbeszélt találkozóról, de nem tudtunk időben elindulni, mert nem találtuk kedvenc karkötőnket, nyakláncunkat. Az „Ékszertartó állvány” névre keresztelt kategória alatt bőven tudunk válogatni, hogy erre a problémára megoldást találjunk, és garantáltan olyan ékszertartó állványt, ékszertartó dobozt fogunk kézhez kapni, ami nemcsak a mindennapjainkat teszi könnyebbé és hatékonyabbá, de otthonunkat is szebbé varázsolja! Legyen szó az előszobáról, a fürdőszobáról, a hálószobáról, esetleg a nappaliról, minden szobát és helyiséget ízlésesen fognak dekorálni ékszertartó állványaink, dobozaink! 

  Elegáns, egyedi megjelenésű megoldást kínálnak gyűrűtartó állványaink, melyek a modern szobrászat ihlette stílussal a lakás bármely pontjának ékes díszei lehetnek. Egy elegáns elefánt, hattyú, akár egy kedves nyuszi vagy tacskó kutyus, esetleg egy markáns vonalvezetésű zsiráf mutatna jól az asztalon? Különböző színű és formájú gyűrűtartókon helyezhetjük el szebbnél szebb ékszereinket. Csak hogy pár példát is említsek: kiemelt jelleggel tudjuk ajánlani a ZOOLA PUPPY kutyás gyűrűtartót, vagy a cicásoknak a ZOOLA CAT gyűrűtartót! Ha viccesebb, jópofa irányba szeretnénk elmenni ékszertartók terén, akkor a DACHSIE tacskó alakú gyűrűtartó is szóba jöhet, de hasonlóan zseniális választás lehet az ANIGRAM gyűrűtartó zsiráf is!

  A praktikusságot, és az egyszerű, kifinomult világot tükrözik rendszerező állványaink, melyeket akár kis gyűrűtartó fiókkal is megtalálhatjuk kínálatunkban. Ezeket a megoldásokat azoknak ajánljuk legfőképp, akik imádják, ha valami multifunkcionális, hiszen több legyet ütünk egy csapásra! Mindemellett helyet is spórolunk meg, hiszen nem kell egyszerre több ékszertartóba beruházni, elég csak egyre! Ilyen fiókos tárolóval rendelkezik a PILLAR ékszertartó állvány fiókkal, a STOWIT ékszertartók, vagy választhatjuk az egyszerű, letisztult formavilágú TRIGEM ékszertartókat is, réz és fehér színekben. Micsoda egyedi ajándék ötletek hölgyeknek!

  Az előbb említetteken felül találhatók a SilentDesign széles választékában olyan ékszertartó állványok is, amelyek nem feltétlen rejtik el szebbnél szebb ékszereinket a szemünk elől, sőt! Rendkívül elegánsan, látványosan, de ugyanakkor ízlésesen jelenítik meg őket, így otthoni dekorációnkat nem csak az ékszertartó állvány, de maguk az ékszereink is fel fogják dobni! TRIGEM ékszertartóink különböző színekben és méretekben nyújtanak meghökkentő, és egyben rendkívül elegáns megjelenést egy hálószobának, vagy akár egy fürdőszobának. Annak érdekében, hogy még jobban kiemeljük különleges ékszereink egyediségét, választhatjuk a merész megjelenésű PRISMA ékszertartókat is, impozáns sárgaréz színben. Hasonlóan kitűnő választást nyújtanak a TESORA ékszertartó állványaink, vagy a TESORA ékszertartó dobozok, de ha természetességet szeretnénk csempészni otthonunkba maximális eleganciával karöltve, akkor az ORCHID ékszertartó fa is kiváló választás lehet! Ugyanakkor, ha meg szeretnénk őrizni a diszkréciót, akkor a különböző színű és kivitelezésű ékszertartó dobozokra irányítanánk mindenki figyelmét! Ilyen ékszertartó doboz a MOONA ékszertartó és kozmetikai tartó vagy a SPINDLE ékszertartó doboz!

  Lényeg a lényeg, hogy akármelyik ékszertartó állvány, ékszertartó doboz mellé essen választásunk, legyen az állat vagy fa formájú, esetleg hagyományosabb alakú, mindenképpen olyat fogunk választani, amely ékköve lesz majd előszobánknak, nappalinknak, fürdőszobánknak, hálószobánknak! A SilentDesign-ra mindig számíthatunk, ha gyönyörű, dekoratív ékszertartó állvánnyal, ékszertartó dobozzal szeretnénk otthonunkat szebbé varázsolni!