trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
trigem ekszertarto allvany feher nikkel
UMBRA

Trigem ékszertartó állvány fehér, nikkel

13 090 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Nikkelszürke
Fehér/Nikkelszürke
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A TRIGEM ékszertartó állvány egy modern kialakítású, letisztult formákkal rendelkező, kellemes látványt nyújtó, több funkciós kiegészítő. A TRIGEM ékszerállvány nem csak egy funkcionális kiegészítője otthonunknak, de egyben egy igen mutatós és különleges dekoráció is.

A TRIGEM ékszertartó állvány 3 különböző magasságú bevont rúd szolgálja, hogy a különböző hosszúságú nyakláncok,még az extra hosszúak is, szépen elrendezve, gubanc mentesen lógjanak alá.

A TRIGEM állvány ideális bármilyen típusú nyaklánchoz. A legfelső rúd 480 cm magas, így nem csupán kiemelkedik a lakásdekorációk közül, de egyben bőséges helyet biztosít a nyakláncok sokaságának.

Az ékszertartó állványon található nikkel rudak fehér talapzata ékszertálcaként funkciónál, kissé öblös kialakításával, az apróbb kiegészítők számára. Az ékszertartó tálcán kényelmesen elférnek csodás gyűrűjeink, fülbevalóink, és egyéb kisebb csecsebecsénk.

A TRIGEM ékszertartóra jellemző a lefelé ívesen mélyülő, a téglalap alakú tartó – ez a kellemes diszharmónia adja ennek az ékszertartó állványnak a fennkölt megjelenését. Mindez alulról puha párnás talpon, hogy a tartó bútorok felületét megvédje a karcolódástó. A TRIGEM család szó szerint „oszlopos” tagja ő.

Ez a fajta ékszertárolás egyben a lakás díszét is képezi, nem kell a fiókban tárolni, hanem folyamatosan lehet benne gyönyörködni. Ráadásul nem bogozódik össze semmi, mert ez az ékszertároló alkalmatosság egyben rendezi is ékszereit. Pillanatok alatt lehet leakasztani róla valamit és visszatenni rá, így a látvány folyamatosan változik a rajta lévő készlet alapján.

A TRIGEM ékszertartó állvány a lakás enteriőrjéhez alakítható, a rajta lévő tárgyak gondos megválogatásával egyben dekorációként is szolgál.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1017310-491
Szín
Fehér
Szín
Nikkelszürke
Méret
23 x 10 x 48 cm
Anyag
Fém

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...