SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Nerva fürdőszobai polc króm
  Nerva fürdőszobai polc króm

  GEDY S.p.A

  Nerva fürdőszobai polc króm

  Elérhető színek:
  16.600 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 30 x 12,8 x 4,5 cm

  Cikkszám: 2417-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Fürdőszobánk, zuhanyzónk kihagyhatatlan része a polc, zuhanypolc, sarokpolc. A Gedy szintén gondolt erre, és elkészítette többek között a NERVA fürdőszobai polcokat, hagyományos és sarokpolc kivitelben is, hogy mindig kéznél legyenek a számunkra fontos dolgok.

  A NERVA fürdőszobai polc minimalista, letisztult külsejének köszönhetően nem csak a modern fürdőszobákat ékesíti ízlésesen, hanem más stílust is tud finoman, diszkréten dekorálni.

  A NERVA polc két kivitelben is kapható: találhatunk hagyományos fürdőszobai polcot, de fürdőszobai sarokpolcot is. Így attól függetlenül, hogy mekkora a fürdőszobánk, zuhanykabinunk, és hogy van kialakítva, mindenféleképpen fogjuk tudni díszíteni legalább egy NERVA fürdőszobai polccal.

  A Gedy rozsdamentes acélból állította össze a NERVA fürdőszobai polcot, mely így rendkívül strapabíró, és nem fog korrodálódni a fürdőszobai, vizes, nyirkos környezetben sem.

  Három színben is kapható a NERVA fürdőszobai polc illetve NERVA fürdőszobai sarokpolc, króm, arany és fekete színben, így garantáltan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt.

  A Gedy NERVA fürdőszobai polc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: króm

  Méret: 30 x 12,8 x 4,5 cm

  Cikkszám: 2417-13

  Gyártó: Gedy S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Prisma zuhanyfüggöny 120x200

  Ár: 4 200 Ft

  Eros törölközőtartó 35 cm króm

  Ár: 13 300 Ft

  Michel kozmetikai tükör

  Ár: 70 500 Ft