SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto szobainas matt króm
  Menoto szobainas matt króm

  BLOMUS

  Menoto szobainas matt króm

  Elérhető színek:
  106.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Műkő

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 110 x 18 x 46 cm

  Cikkszám: 68545

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MENOTO szobainas egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával luxus hangulatot teremt öltözködőnkben, hálószobánkban. 

  A Blomus a MENOTO szobainasnál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy az otthoni környezetben víz csapódik rá.

  Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni hálószobánknak, otthonunknak. 

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO szobainast kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva otthonunk középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a szobainas letisztult formáját.

  A MENOTO szobainashoz tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet öltözködőnkben és hálószobánkban. 

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba és otthonunk több pontjára is kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag, poliszton

  Szín: matt króm

  Méret: 110 x 18 x 46 cm

  Cikkszám: 68545

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Sablo snack tálca S világosszürke

  Ár: 3 190 Ft

  Ani Lamp hordozható LED állólámpa fehér

  Ár: 71 800 Ft

  Fera 2 db-os asztal szett fekete

  Ár: 80 500 Ft