menoto szobainas fenyes
menoto szobainas fenyes
menoto szobainas fenyes
BLOMUS

Menoto szobainas fényes króm

106 900 Ft
Szín
Szín:   Króm
Matt krómszín
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A MENOTO szobainas egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával luxus hangulatot teremt öltözködőnkben, hálószobánkban. 

A Blomus a MENOTO szobainasnál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy az otthoni környezetben víz csapódik rá.

Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni hálószobánknak, otthonunknak. 

A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO szobainast kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva otthonunk középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a szobainas letisztult formáját.

A MENOTO szobainashoz tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet öltözködőnkben és hálószobánkban. 

A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba és otthonunk több pontjára is kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

Anyag: fényes rozsdamentes acél, műanyag, poliszton

Szín: fényes króm

Méret: 110 x 18 x 46 cm

Cikkszám: 68548

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68548
Szín
Króm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...