SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto szobainas fényes króm
  Menoto szobainas fényes króm

  BLOMUS

  Menoto szobainas fényes króm

  Elérhető színek:
  106.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Műkő

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 110 x 18 x 46 cm

  Cikkszám: 68548

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A MENOTO szobainas egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a letisztult króm csillogásával luxus hangulatot teremt öltözködőnkben, hálószobánkban. 

  A Blomus a MENOTO szobainasnál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy az otthoni környezetben víz csapódik rá.

  Majdnem az összes MENOTO termékcsaládhoz tartozó termék kapható fényes és matt króm kivitelben is, így azok kombinálásával egy harmónikus, letisztult összképet tudunk adni hálószobánknak, otthonunknak. 

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO szobainast kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva otthonunk középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a szobainas letisztult formáját.

  A MENOTO szobainashoz tökéletesen illik a MENOTO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet öltözködőnkben és hálószobánkban. 

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba és otthonunk több pontjára is kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  Anyag: fényes rozsdamentes acél, műanyag, poliszton

  Szín: fényes króm

  Méret: 110 x 18 x 46 cm

  Cikkszám: 68548

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Fera konzolasztal világosszürke

  Ár: 107 900 Ft

  RO tejkiöntő krém

  Ár: 4 400 Ft

  Vasco dupla fali akasztó

  Ár: 10 900 Ft 8 900 Ft

  Pilar tejkiöntő szürke

  Ár: 4 400 Ft