SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Fogas

  Találjuk meg az otthonunknak a legmegfelelőbb fali fogast, álló fogast, illetve design fogasokat, akasztókat! A SilentDesign webáruház kínálatából bőven tudunk válogatni! 

  Fushion álló ruhafogas fekete natúr

  Leitmotiv

  50 990 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Akciós

  Little Black Dress Scarf sáltartó

  UMBRA

  9 900 Ft 6 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Melody akasztó tripla

  UMBRA

  19 900 Ft

  Flapper álló ruhafogas kihajtható akasztó dió

  UMBRA

  78 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Leana törölközőtartó létra fehér

  UMBRA

  33 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Leana törölközőtartó létra fekete

  UMBRA

  33 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Amit biztosan tudunk előszobánk berendezéséről, hogy akasztó, fogas, legyen az álló vagy fali,  mindenképpen kell, de miért ne lehetne a fali akasztó is legalább annyira egyedi, szép, vagy akár karakteres, mint a többi bútorunk? Amikor rengeteg kabát lóg az akasztókon, a gyors és helytakarékos felhelyezés az első szempont, de nem mehetünk el a tény mellett, hogy állnak üresen is akasztók a falon. Az egyedi tervezésű, vagy kifinomult kivitelezésű fogasokkal feldobhatjuk bármely helyiségünket a lakásban, vagy akár az irodában. Ha nem kedveljük a nagy, monumentális fogasokat, akkor remek választás a FLIP fogas család valamely tagja, hiszen 3 különböző méretben, 6 féle színben is megrendelhető ez a cseles fali fogas. Amikor nincs szükségünk a fogantyúra, akkor egy mozdulattal visszahajthatjuk azt. A FLIP fali fogasok családi méretben 8 akasztóval, ill. kisebb kivitelben, 5 és 3 akasztóval is kapható nálunk. Amennyiben a visszahajtható akasztós fali fogast játékosabb kivitelben szeretnénk a falon látni, akkor a merészebb kivitelezésű STICKS MULTI HOOK akasztó lesz az egyik legmegfelelőbb választás számunkra.

  Szeretnénk viszontlátni környezetedben a nagyvárosi hangulatot, talán vonzódunk a monumentális építményekhez? SKYLINE fogasunk fehér és fekete színben hűen tükrözi ezt a hangulatot, szintén kihajtható akasztóval jeleníti meg a felhőkarcolók világát. Biztosan velünk is előfordult már, hogy az ajtón kilépve még visszanyúltunk a kabátunkért, kulcsért, de eszünkbe jutott, hogy néhány apróság még otthon maradt, amit gondosan kikészítettünk egy másik helyiség asztalára. Nos, a CUBBY vagy ESTIQUE fali rendezők segítenek abban, hogy ezeket a leveleket, vagy tárgyakat a kabátunkkal együtt elhelyezzük a falon, és egy mozdulattal magunkkal tudjuk vinni, anélkül, hogy lakásunk bármely pontjára vissza kelljen menni értük. Falon lógó kis ember formák -micsoda ötlet!- gondolják azok, akik még nem látták a BUDDY család kis figuráit, a BUDDY dupla akasztót és a BUDDY fali fogas szettet, mászkálni itt-ott a falakon. Csakis képzeletünk és falunkon a hely szabhat határt annak, hogy mennyi ember figura kúszik felfelé a helyiségben.

  A Blomus gyártó által megálmodott okos kis MENOTO ajtóra szerelhető fogasok rozsdamentes acélból készültek, minőségi kivitelben. Például, ha kevés a hely a falunkon, vagy nem szeretnénk fúrni azt, kitűnő megoldás az ajtóra helyezett fogas, hiszen bármikor le is vehető, anélkül, hogy nyomot hagyna. A kis BUDDY barátaink, ilyen ajtóra akasztható verzióban is elérhetőek webáruházunkban. Ugyanakkor korábban már említettük a monumentalitást. A HUB álló ovális tükör ruhafogassal termékünk már kombinálható törölköző szárító vagy ruhafogasként is. Fürdőszobában is a divatos megjelenést tükrözi, előszobában, vagy hálószobában pedig a megszokott szobainas szerű fogasokat válthatja fel, modernebb formában. A FLAPPER álló fogas divatos szürke, natúr színekben bármely fogadó helyiségben, előszobában, szobában büszkén várja a sálakat, táskákat, kabátokat, kalapokat. Ha pedig sietve lekapjuk a kabátunkat a fogasról, de még szívesen belepillantanánk utoljára a tükörbe, hogy áll rajtunk a sál, vagy nincs-e fogkrém nyom az arcunkon, akkor trükkös megoldást kínál az L és M méretben is kapható MIRROR tükrös akasztó.