20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Előszoba

  Az előszoba az első helyisége otthonunknak, ahova mi vagy vendégeink betoppannak, így fontos, hogy elsőre egy design álló vagy fali fogast, egy modern fali kulcstartó szekrényt, vagy egy ízléses design faliórát vehessenek szemügyre. 

  Fushion álló ruhafogas fekete natúr

  Leitmotiv

  50 990 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Akciós

  Little Black Dress Scarf sáltartó

  UMBRA

  9 900 Ft 6 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Melody akasztó tripla

  UMBRA

  19 900 Ft

  Bellwood esernyőtartó fehér, natúr

  UMBRA

  28 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Bellwood esernyőtartó fekete, dió

  UMBRA

  28 400 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Butterfly esernyőtartó

  Mauro Ferretti

  41 800 Ft

  Fushion esernyőtartó fekete

  Leitmotiv

  29 700 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Fushion esernyőtartó króm

  Leitmotiv

  29 700 Ft

  Glam Stick esernyőtartó

  Mauro Ferretti

  30 800 Ft

  Akciós

  Menoto esernyőtartó

  BLOMUS

  45 590 Ft 33 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Kifutó termék!

  Oblin esernyőtartó

  BLOMUS

  35 800 Ft

  Old Leaf esernyőtartó

  Mauro Ferretti

  39 800 Ft

  Stick Glam esernyőtartó

  Mauro Ferretti

  27 800 Ft

  Az előszoba az első helyisége otthonunknak, ahol levetkőzhetjük magunkról a külvilág stresszét és mindenét, ami velejár, és végre önmagunk lehetünk, relaxálhatunk. Ezért tartottuk nagyon fontosnak a SilentDesign webáruházban, hogy az első pillantás, az első benyomás az otthonunkról minden nap tökéletes legyen, és várjuk a hétköznapokban is, hogy végre hazaérkezhessünk egy kimerítő nap után. 

  Ennek megfelelően a SilentDesign webáruház kínálatában számos fali vagy álló fogast, design fogast, kulcstartó szekrényt vagy modern fali kulcstartót, design faliórát és még rengeteg különbözőféle prémium lakberendezési kelléket találunk, ami nem csak jól mutat otthonunkban, de meg is könnyítik a hétköznapi életünket. Így az álló fogasok közül tudjuk ajánlani a FLAPPER álló ruhafogast kihajtható akasztókkal vagy a PILLAR álló fogast kisszékkel vagy anélkül, a fali fogasok közül a VENEA fali fogas 5 akasztóval névre keresztelt fogast, esetleg bármelyik FLIP 3, FLIP 5, vagy FLIP 8 fali fogasokat, ha szeretnénk színbeli variációt kölcsönözni előszobánknak, de egy stíluson belül maradnánk. 

  Sokan design faliórát is helyeznek az előszobába, hogy minden indulás előtt láthassák, mennyi az idő. Rengeteg design faliórát értékesítünk a SilentDesign webáruházban, legfőképpen a Karlsson márkából, de az Umbra, illetve sokan mások is forgalmaznak órákat! Ilyen gyönyörű szép design óra az elegáns CHARM falióra, a részletgazdag DETAILED falióra, vagy a bestseller LITLLE BIG TIME és FLIP faliórák! Ugyanakkor nemcsak egy elegáns óra tudja feldobni előszobánkat mind hasznosságban, mind megjelenésben, hanem egy nagy méretű tükör is! Ilyenek a nagy méretű HUB fali tükrök, de a RIM fali tükrök sem hagynak minket cserben, amikor az indulás előtti szépítkezésről van szó! 

  Természetesen még megannyi dologgal lehet dekorálni egy előszobát, viszont meglepődnénk, ha végignézzük webáruházunk hatalmas és széles választékát! Ugyanis előszobánkba tudunk még venni kulcstartó szekrényt, faldekort vagy fali dekorációt, cipőállványt és cipőkanalat, illetve szilikon kilincsütközőt, hogy még véletlenül se tehessünk kárt a falban, amikor benyitunk a bejárati ajtón otthonunkba. Így ajánljuk a VELIO kulcstartó szekrény üvegmágneses ajtóval terméket, a PRISMA fali dekorációkat vagy HUMMINGBIRD fali dekorációkat, a SLING cipőállványt fekete színben, a WINDSOR cipőkanalat, illetve az ENTRA kilincsütközőt