10 000 Ft feletti vásárlás esetén szappantartót adunk ajándékba!

Megnézem a szappantartókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto ajtófogas szett fényes króm

  BLOMUS

  Menoto ajtófogas szett fényes króm

  Elérhető színek:
  19.000 Ft
  Termék ár

  Utolsó 2 db raktáron!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Ha 2 db-nál többet rendel, akkor 1 munkanapon belül egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjáról.

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 12 x 5 x 4 cm

  Cikkszám: 65412

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A BLOMUS ajtóra helyezhető MENOTO ruhafogas szettje rozsdamentes acélból készült, mely garantálja a jó minőséget és a hosszú élettartamot.

  A MENOTO ajtóra helyezhető akasztó elegáns megjelenésével, modern formavilágával, minimalista életérzésével minden korszerű lakás elengedhetetlen kiegészítője.

  Nemcsak mutatós, de praktikus és hasznos kiegészítője is otthonunknak, hiszen egy mozdulattal felhelyezzük az ajtóra, és már tudjuk használni, illetve mobilitása is említésre méltó, mert egy mozdulattal áthelyezhető, így a MENOTO ruhafogasokat ott tudjuk használni, ahol éppen szükségünk van rá. Használhatjuk akár a fürdőszobában törölköző vagy köntös tárolásra, esetleg felhelyezhetjük a hálószoba ajtajára, melyen kényelmesen tárolhatjuk a hálóinget. A MENOTO akasztó kiválóan alkalmas a konyhában is, hiszen a konyhaajtóra helyezve a konyharuhák is helyet kaphatnak rajta. Az ajtóra akasztható fogasszett nagy vívmánya, hogy nem kell megfúrnunk a falat vagy a csempét, és a mobil akasztóknak köszönhetően nem kell a falak egységét megbontani.

  Az ajtóra vagy szekrényajtóra helyezhető MENOTO akasztót a Flöz Design alkotta, egy igazi műalkotás, ahol a szögletes formavilág keveredik a lekerekített formákkal, és ezáltal egy egyedi, kifinomult és elegáns megjelenést hoz létre, mely igazán igényes választás azoknak, akik szeretik a különleges, luxus termékeket.

  A MENOTO akasztó mobilitása egyedülálló, hiszen felhasználható akár ideiglenes megoldásként bárhová, ahol időlegesen több akasztóra van szükségünk. Gondoljunk csak egy ünnep alkalmával amikor összejön a nagy család, és nincs elég akasztóhely a kabátoknak. Egyszerűen csak kivesszük a fiókból a MENOTO fogasokat, és az ajtóra helyezzük. 

  A Blomus MENOTO család széles palettájának kínálatában megtalálhatóak a különböző esernyőtartók, fali fogasok, ajtóra helyezhető akasztók és fürdőszobai kiegészítők, úgy, mint WC kefék, WC papírtartók, kozmetikai tartók.

  A sokoldalúan és univerzálisan használható MENOTO ruhafogas elérhető fényes és matt kivitelben is, úgy mint a MENOTO család többi darabja.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: fényes króm

  Méret: 12 x 5 x 4 cm

  Cikkszám: 65412

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Sticks Multi Hook 5 akasztó szürke

  Ár: 13 500 Ft

  Muro dupla fali akasztó

  Ár: 10 900 Ft

  Subway fali fogas színes

  Ár: 12 500 Ft