SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto ajtófogas szett matt króm

  BLOMUS

  Menoto ajtófogas szett matt króm

  Elérhető színek:
  17.300 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 12 x 5 x 4 cm

  Cikkszám: 65411

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A BLOMUS ajtóra helyezhető MENOTO ruhafogas szettje rozsdamentes acélból készült, mely garantálja a jó minőséget és a hosszú élettartamot.

  A MENOTO ajtóra helyezhető akasztó elegáns megjelenésével, modern formavilágával, minimalista életérzésével minden korszerű lakás elengedhetetlen kiegészítője.

  Nemcsak mutatós, de praktikus és hasznos kiegészítője is otthonunknak, hiszen egy mozdulattal felhelyezzük az ajtóra, és már tudjuk használni, illetve mobilitása is említésre méltó, mert egy mozdulattal áthelyezhető, így a MENOTO ruhafogasokat ott tudjuk használni, ahol éppen szükségünk van rá. Használhatjuk akár a fürdőszobában törölköző vagy köntös tárolásra, esetleg felhelyezhetjük a hálószoba ajtajára, melyen kényelmesen tárolhatjuk a hálóinget. A MENOTO akasztó kiválóan alkalmas a konyhában is, hiszen a konyhaajtóra helyezve a konyharuhák is helyet kaphatnak rajta. Az ajtóra akasztható fogasszett nagy vívmánya, hogy nem kell megfúrnunk a falat vagy a csempét, és a mobil akasztóknak köszönhetően nem kell a falak egységét megbontani.

  Az ajtóra vagy szekrényajtóra helyezhető MENOTO akasztót a Flöz Design alkotta, egy igazi műalkotás, ahol a szögletes formavilág keveredik a lekerekített formákkal, és ezáltal egy egyedi, kifinomult és elegáns megjelenést hoz létre, mely igazán igényes választás azoknak, akik szeretik a különleges, luxus termékeket.

  A MENOTO akasztó mobilitása egyedülálló, hiszen felhasználható akár ideiglenes megoldásként bárhová, ahol időlegesen több akasztóra van szükségünk. Gondoljunk csak egy ünnep alkalmával amikor összejön a nagy család, és nincs elég akasztóhely a kabátoknak. Egyszerűen csak kivesszük a fiókból a MENOTO fogasokat, és az ajtóra helyezzük. 

  A Blomus MENOTO család széles palettájának kínálatában megtalálhatóak a különböző esernyőtartók, fali fogasok, ajtóra helyezhető akasztók és fürdőszobai kiegészítők, úgy, mint WC kefék, WC papírtartók, kozmetikai tartók.

  A sokoldalúan és univerzálisan használható MENOTO ruhafogas elérhető fényes és matt kivitelben is, úgy mint a MENOTO család többi darabja.

  Anyag: matt rozsdamentes acél

  Szín: matt króm

  Méret: 12 x 5 x 4 cm

  Cikkszám: 65411

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  LETA váza M kávébarna

  Ár: 11 900 Ft

  Wires papírtörlőtartó krém

  Ár: 7 900 Ft

  Uno fali akasztó fényes króm

  Ár: 8 400 Ft

  RO cukortartó szürke

  Ár: 7 600 Ft