20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Kent fali szappantartó

  GEDY S.p.A

  Kent fali szappantartó

  Elérhető színek:
  17.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Üveg

  Szín: Krómszín

  Méret: 11,5 x 9,5 x 2,2 cm

  Cikkszám: 5511-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy KENT termékcsalád formabontóan egyedi vonalvezetésű fürdőszobai kiegészítőivel költözteti be otthonába a játékos eleganciát. A lapos és kerekded vonalak találkozása kellemesen kontrasztos termékeket eredményez, melyek nemcsak esztétikus küllemükről, de strapabíróságukról is megismertetnek, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak.

  A Gedy KENT termékcsalád minden tagja biztos módon állja meg helyét egy olyan magas páratartalmú helyiségben, mint a fürdőszoba. A Gedy KENT termékek tisztításához, savas vegyszerek helyett, víz vagy szappanos oldat használatát ajánljuk, azok tartós ragyogásának megőrzése érdekében!

  A Gedy KENT fali szappantartó több mint egyszerű használati tárgy; finom vonalvezetése és a matt fehér szatén üveget körülölelő krómozott sárgaréz ragyogása fürdőszobájának vagy mosdójának igazi gyöngyszemévé teszi. A KENT fali szappantartó medrének sekély kialakításának hála a szappan komfortosan elfér benne, anélkül, hogy olyan vízréteg gyűlne össze alatta, ami azt puhává, mállóvá tenné.

  Letisztult formavilágának és elegáns színezésének köszönhetően a KENT fali szappantartó tökéletes választás, akár már meglévő fürdőgarnitúráját kívánja megspékelni a termék sajátos aurájával, akár a további KENT termékekkel párosítva kívánja elhozni fürdőszobájába a kalandos modernitást.

  A Gedy KENT fali szappantartó falra való rögzítése fúrással lehetséges.

  Anyag: sárgaréz, króm, üveg

  Szín: króm

  Méret: 11,5 x 9,5 x 2,2 cm

  Cikkszám: 5511-13

  Gyártó: Gedy S.p.A

  Ajánlott termékek

  CO75 összecsukható szék narancs

  Ár: 5 800 Ft

  Idra fogmosópohár szürke

  Ár: 6 900 Ft 1 830 Ft

  Altea fogmosópohár

  Ár: 8 800 Ft

  Maldive dupla akasztó

  Ár: 31 900 Ft