SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Szappantartó

  A fürdőszobánkban elhelyezett szappantartó, legyen az fali vagy szabadon álló, sokat javít fürdőszobánk vizuális hatásán. A SilentDesign webáruházban kapható szappantartók mindegyike garantáltan magas anyagminőséggel van ellátva, továbbá egyedi formatervüknek köszönhetően kielégítenek minden ízlésvilágot.

  Droplet szappantartó átlátszó

  UMBRA

  3 390 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Fuji fali szappantartó

  GEDY S.p.A

  7 800 Ft

  Glady szappantartó zöld

  GEDY S.p.A

  2 800 Ft

  Junip szappantartó fekete

  UMBRA

  4 100 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Kelly szappantartó

  GEDY S.p.A

  2 300 Ft

  Samoa szappantartó fekete

  GEDY S.p.A

  19 900 Ft

  Samoa szappantartó króm

  GEDY S.p.A

  18 500 Ft

  Sono szappantartó tálca fehér

  BLOMUS

  12 700 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 2 db raktáron!

  Teide fali szappantartó

  GEDY S.p.A

  6 500 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Yvonne szappantartó

  GEDY S.p.A

  4 800 Ft

  Afrodite szappantartó

  GEDY S.p.A

  9 200 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Altea szappantartó

  GEDY S.p.A

  8 700 Ft

  Amelie szappantartó

  GEDY S.p.A

  7 400 Ft

  Akciós

  Antares szappantartó barna

  GEDY S.p.A

  8 000 Ft 1 990 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Antares szappantartó fehér

  GEDY S.p.A

  8 000 Ft

  Legyen szabadon álló szappantartó vagy fali szappantartó, mindkét fajtában könnyen találunk egy közös tulajdonságot: feldobhatják fürdőszobánk egész vizuális hatását ezek az apró használati és dekorációs elemek, így miért hagynánk ki őket? A szappantartók nagy előnye, hogy környezetbarát hatásuk van a szappanadagolókkal szemben, hiszen sokkal könnyebben tudunk manapság venni olyan hagyományos szappant, ami környezettudatos, esetleg újrahasznosított csomagolásban van. És itt gondolok arra a szappanra, ami kézmosásra, de akár fürdésre is kiválóan alkalmas! Továbbá tendencia, hogy ezek a szappanok hosszabb ideig rendelkezésünkre állnak, mint a folyékony szappanok, így, ha a SilentDesign-nál kapható szappantartók egyike mellett döntünk, máris egy lépéssel többet tettünk a környezetvédelemért! 

  Ahogy már az imént említettem, válogathatunk szabadon álló és fali szappantartók közül is, és természetesen mindkét félének megvannak a saját előnyei! A nálunk elérhető szabadon álló szappantartók első hatalmas előnye, hogy széles színválasztékban tudunk közülük válogatni! Világoskék, piros, fekete, petrolkék, galambszürke, fehér, világosszürke, antracit, és még sorolhatnám, csak szinte soha nem érnék a felsorolás végére. Ami lényeges, az az, hogy fürdőszobánk lehet akármilyen stílusú: modern, barokk, klasszikus, mediterrán, keleti; garantáltan meg tudjuk találni magunknak azt a szabadon álló vagy fali szappantartót, amelyik ízlésesen fogja ékesíteni otthonunkat. Nemcsak fürdőszobánkat, hanem konyhánkat is! Így van. A SilentDesign szappantartóit nem csak a fürdőszobában tudjuk használni, de otthonunk más pontján is, így például a konyhában, de a mellékhelyiségben is találunk neki helyet, ha van mosdókagyló és csap! 

  Ideje, hogy kicsit alaposabban beszámoljak szabadon álló szappantartóinkról, és hogy mit várhatunk el tőlük. Rengeteg olyan szappantartót forgalmazunk, ami azért is praktikus, mert átereszti a vizet. Ilyen szappantartó például a Gedy gyártó kiválósága, a DAFNE szappantartó, vagy a Blomus gyártó SONO szappantartói. Ezen felül még sok-sok kreatív megoldást találtak különféle gyártók egyedi szabadon álló szappantartói arra a problémára, hogy ne álljon meg a víz a szappan alatt, példának okáért ilyen az AREO szappantartó, így érdemes egy kicsit körbenézni a szappantartóink választékából! 

  Következő alkategóriánk pedig nem más, mint a fali szappantartók! Hasonlóan a fali szappanadagolókkal, a fali szappantartó egyik univerzális előnye az, hogy a falon van stabilan rögzítve, így sem vendégeink, sem gyermekeink nem tudják lelökni azt, amíg sajnos a hagyományos szappantartókkal ez előfordulhat. Továbbá nem kell megijedni, nem kötelező egy csomó fali szappantartó esetében megfúrni a falat, ha nem szeretnénk, elég csak ragasztót használni. Ha ilyen megoldáson járnak gondolataink, akkor például ajánljuk a ROMANCE fali szappantartót, amely ragasztással is 10kg-ig terhelhető! Egészen elképesztő, mennyire stabilan tudjuk ezeket a modern, szemet gyönyörködtető és egyedi fali szappantartókat használni úgy is, hogy „csak” felragasztottuk őket a fürdőszoba falára. De még mindenki figyelmébe ajánlanám a kihagyhatatlan LOUNGE dupla fali fém szappantartót, a Gedy gyártó ATENA falra szerelhető szappantartóját, vagy az ELBA fali szappantartót! A ragasztásnak nagy előnye, hogy utána nem kell javítani a csempét vagy a falat, és nyugodtan kicserélhetjük régi szappantartónkat, ha már meguntuk azt, vagy nem tartunk rá igényt. 

  Akárhogy is döntsünk, akár szabadon álló szappantartó, akár fali szappantartó mellé essék választásunk, akár egyszerre mindkettő féle mellé, garantálni tudjuk, hogy csak nyerni tudunk azzal, ha a SilentDesign-nál vesszük meg egyedi és dekoratív szappantartónkat!