zuhanyfuggony akaszto feher 1
zuhanyfuggony akaszto feher 1
GEDY S.p.A

Zuhanyfüggöny akasztó fehér

1 200 Ft
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy nagyon sok fajta zuhanyfüggönyt hozott létre mindenféle színben és méretben. Több anyagú zuhanyfüggönyt is találunk. Viszont nem mindegyik zuhanyfüggönyhöz jár alapból akasztó, így a Gedy megalkotta a saját zuhanyfüggöny akasztóit.

12 darabos csomagolásban kapható az akasztó és akár két szín közül is választhatunk.

Méretük nem annyira nagy, így nem lesz túl feltűnő és nem fogja elvonni a figyelmet a díszes zuhanyfüggönyről.

Találunk átlátszó és fehér zuhanyfüggöny akasztót is. Mindkét szín igazán letisztult és nem kirívó, így bármilyen is legyen a zuhanyfüggönyünk, tökéletes választás lesz.

Alakjuk egyszerű ovális a zuhanyfüggöny akasztóknak. Emellett anyaguk termoplasztikus gyanta, ami nem elhanyagolható, hiszen ha a víz cseppen nem is érik majd el, mivel magasan van a nedves, párás levegő sem árthat neki.

Anyag: termoplasztikus gyanta

Szín: fehér

Méret: 10,4 x 16,4 cm

Cikkszám: TANE100-02

Gyártó: Gedy S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
TANE100-02
Szín
Fehér

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...