tuni900 univerzalis zuhanyrud feher
tuni900 univerzalis zuhanyrud feher
GEDY S.p.A

TUNI900 univerzális zuhanyfüggöny tartó fehér

9 600 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy létrehozott zuhanyrudakat is hiszen a számos dekoratív és vidám zuhanyfüggönyét fel is kell tenni valamivel. A képen látható zuhanyrúd talán a legkülönlegesebb közülük.

Az univerzális zuhanyrudat úgy rakjuk fel, ahogy szeretnénk, ahogy passzol a térhez. Három módon is felszerelhetjük, így három különböző mérete lehet. Emellett átmérője 25 mm. Az alakíthatóság igazán hasznos, hiszen így akár kádakhoz, zuhanyzókhoz és többféle helyre is rakhatjuk.

Két színben is kapható az univerzális zuhanyrúd, így választékunk is van. Ez a két szín a fehér és a króm. Egyik szín se kirívó darab, így bármilyen színes, mintás is legyen a zuhanyfüggönyünk nem fog elütni tőle a tartó.

Anyaga alumínium, ami nem elhanyagolható tekintve, hogy ha a vízcseppek nem is érik el, de a fürdőszobában mindig pára és nedvesség uralkodik, így a megfelelő anyagválasztással sokáig hasznos kiegészítője lesz zuhanyzónknak a gedy univerzális zuhanyrúdja.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
TUNI900-02
Szín
Fehér
Méret
90 x 85 x 90 cm
Méret
80 x 170 cm
Méret
90 x 90 cm
Anyag
Alumínium

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...