20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Tiberio zuhanypolc

  GEDY S.p.A

  Tiberio zuhanypolc

  Elérhető színek:
  11.500 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Krómszín

  Méret: 24 x 12,6 x 6,6 cm

  Cikkszám: 2416-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Vigyünk stílust és funkcionalitást egyszerre fürdőszobánkba a Gedy TIBERIO fürdőszobai polcaival. A modern és elegáns TIBERIO polcok kihagyhatatlan dekorelemei otthonunknak, és mindig kéznél tartják legfontosabb fürdőszobai termékeinket, mint a tusfürdőt vagy a sampont, ezzel könnyítve hétköznapjainkat.

  A Gedy kétféle TIBERIO fürdőszobai polcot is készített: található kínálatunkban sima TIBERIO fürdőszobai polc és TIBERIO fürdőszobai sarokpolc is. Így fürdőszobánk kialakításától függetlenül tudunk venni egy odaillő TIBERIO fürdőszobai polcot.

  A TIBERIO fürdőszobai polcok termoplasztikus gyantából készültek. A Gedy nem véletlen választotta ezt az anyagot, hiszen egy dolgot fontos tudni róla: a fürdőszobai vizes környezetben sem esik bántódása, nem korrodálódik, így hosszú éveken át számíthatunk TIBERIO fürdőszobai polcainkra.

  A TIBERIO fürdőszobai polc, legyen szó sima vagy sarok polcról, rácsos kialakításának köszönhetően átengedi a vizet, így soha nem fog benne megállni.

  A Gedy TIBERIO fürdőszobai polc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: króm

  Méret: 24 x 12,6 x 6,6 cm

  Cikkszám: 2416-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Ajánlott termékek

  Bambú szappanadagoló

  Ár: 7 400 Ft

  Junior szemetes 4,8 l szürkésbarna

  Ár: 7 700 Ft

  Azzorre akasztó

  Ár: 13 100 Ft

  Zuhanyfüggöny akasztó fehér

  Ár: 1 400 Ft