sole squared asztali ora natur
Sole-squaredd-ora-natur
Sole-squaredd-ora-natur-oldal
Karlsson

Sole Squared asztali óra natúr

Szín
Szín:   Natúr
Natúr
Nem szállítható
Kifutott termék
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ha egy tökéletes, különleges és egyedi terméket szeretnénk, akkor a Karlsson órái a tökéletes választások számunkra. A SOLE termékcsalád is olyan termékekkel van tele, amik kielégítik ezeket a kívánságainkat.

A SOLE órák asztalra rakhatóak és nagyon könnyű lesz őket megállítani, hiszen nem kör, hanem szögletes alakuk lett. Ez már önmagában hozzátesz külsőjéhez is, de még anyaguk is hozzájön. Tömör fából készültek, így masszívak lesznek. 

Jól látható számokkal vannak ellátva a SOLE órák, amik színe eltér az óra színétől. Mindegyik órán a sötét és világos kombinációját, harmóniáját figyelhetjük meg.

A SOLE órák többféle külsővel lettek ellátva. Vannak sima egyszerűek, keretesek, emelt szélűek. Ennyi választékból biztosan mindenki tudna már választani, de ha mégsem akkor ott van a szín választék, amiből szintén többet is találunk.

1 db AA-s elemmel működik, amit a csomag nem tartalmaz.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
LM5961WD
Szín
Natúr
Méret
16,9 x 8,4 cm
Anyag
Fa

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...