SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Óra

  Egy formatervezett és zökkenőmentesen működő óra azonnal hozzáadja varázsát és funkcionalitását lakóterületünkhöz. A hagyományos falióra újszerű megjelenése és formatervezése üde színfoltjává válhat otthonunknak. Válasszunk kedvünkre a különböző anyagú, formájú órák közül.  

  Belt falióra fehér

  Karlsson

  45 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Belt falióra fekete

  Karlsson

  45 900 Ft

  Big Flip falióra ezüst

  Karlsson

  155 900 Ft

  Big Flip falióra fehér

  Karlsson

  155 900 Ft

  Big Flip falióra fekete

  Karlsson

  155 900 Ft

  Akciós

  Block ébresztőóra barna

  Karlsson

  21 500 Ft 18 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Book asztali óra fekete

  Karlsson

  22 900 Ft

  Book asztali óra szürke

  Karlsson

  22 900 Ft

  Book asztali óra zöld

  Karlsson

  22 900 Ft

  Boxed Flip asztali-/ falióra bambusz

  Karlsson

  50 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Boxed Flip XL asztali-/ falióra natúr

  Karlsson

  75 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Utolsó 1 db raktáron!

  Akciós

  Butterfly falióra S fehér

  Karlsson

  28 900 Ft 25 900 Ft

  Szállítás: 1-3 munkanap

  Biztosan rengetegszer hallottuk már, hogy az idő pénz. Véleményem szerint az idő nem csak pénz, hanem az ember életében az egyik legfontosabb mérték, amit művészien be kell osztanunk, hogy minden élményre, eseményre jusson idő. Ezért rendkívül fontos, hogy az időt nyomon tudjuk követni, sose fussunk ki belőle, így a SilentDesign-nál stílusosabbnál stílusosabb, egyedibbnél egyedibb, és szebbnél is szebb órákat találunk. Sokszor azonban nincs kedvünk ránézni az időre, sőt, van olyan állapot is, hogy direkt nem nézünk rá, mert nem akarunk szembesülni azzal, hogy mennyi ideig pihentünk, ahelyett, hogy valami „hasznosabbat” tettünk volna. Bár sokszor a pihenésnél nincs hasznosabb. Ezért úgy gondoltuk, hogy motivációt nyújtunk annak érdekében, hogy minél gyakrabban leellenőrizzük nappalinkban, hálószobánkban, irodánkban, vagy bárhol máshol, hogy mennyi az idő, mégpedig úgy, hogy egyedi, stílusos és dekoratív faliórákat, asztali órákat és ébresztőórákat tárunk a nyilvánosság elé, melyek esetében nem az lesz a nehézség, hogy rájuk nézzünk, hanem az, hogy levegyük a szemünket róluk! 
  Minden nap elején a legfontosabb szerepet karrierünk szempontjából talán az ébresztőóránk tölti be, ugyanis neki köszönhetően ébredünk fel időben, hogy aztán kényelmesen megreggelizzünk, megmosakodjunk, kávézzunk, és elindulhassunk a munkahelyünkre. Az ébresztőórának köszönhetően nem alszunk el, nem késünk el soha sehonnan. Így nálunk kifejezetten különleges, egyedi ébresztőórák közül lehet válogatni, akár a Karlsson, akár más gyártók kínálatára essen választásunk! Magas minőségű és változatos anyagú ébresztőórák közül tudunk csipegetni: kaphatók nálunk bambuszból készült ébresztőórák, mint a TUBE ébresztőóra vagy a TRIANGLE ébresztőóra, de természetesen a megszokott fém órák közül is válogathatunk, mint a TINGE ébresztőóra vagy a MR WHITE ébresztőóra! Van, ami kifejezetten beleillik a modern hálószobába, ilyen a SQUARE ébresztőóra, SIX IN THE MIX ébresztőóra, vagy TUBE ébresztőóra, és természetesen mindegyik ébresztőóra esetében széles színválaszték tárulkozik elénk, hogy a lehető legmegfelelőbbre essen választásunk hálószobánk, nappalink dekorálásánál! 
  Természetesen mi, a SilentDesign-nál nem feledkeztünk el a hagyományos órákról sem, az asztali órákról vagy faliórákról, amelyek bár nem ébresztenek minket, napközben lehetséges, hogy legalább olyan fontos szerepük van, mint ébresztőóra társaiknak. Egy óra nem attól lesz jó, hogy az időt mutatja, hanem attól, ahogyan azt teszi. A nálunk kapható Karlsson, vagy más gyártók faliórái és asztali órái, mint az Umbra gyártóé, minden lécet megugranak, és a maguk egyediségével, ízlésükkel, eleganciájukkal otthonunk ékköveivé nőhetik ki magukat. Ilyenek például a bestseller FLIP órák, melyek kihagyhatatlanok az otthoni dekorációból, de hasonlóan csodás és egyedi óra még a MOON falióra vagy az EARTH falióra, a STRETCH falióra, a különböző ingaórák, mint a PENDULUM falióra, a számlap nélküli, de annál dekoratívabb LITTLE BIG TIME órák, a minimalista DISCREET falióra, a látványos SUNBURST falióra vagy az Umbra gyártó RIBBON faliórái. Ha szeretjük a praktikus megoldásokat, és úgy szeretnénk otthonunkban változatosságot tartani, hogy nem veszünk új terméket, akkor különösen ajánljuk az asztali- és faliórákat, mint a TAUT asztali-/ falióra, vagy a Karlsson gyártótól a BOXED FLIP!
  Összességében elmondható, hogy akármilyen órára is essen választásunk, falióra, asztali óra vagy ébresztőóra mellé, esetleg egyszerre többre is, a SilentDesign-nál kapható dekorórákkal lehetetlen mellélőni, ugyanis minden egyes órában van legalább egy dolog, amitől az különleges lesz, és amitől otthoni dekorációnk egyik ékkövévé válhat!