sicura zuhanyuloke
sicura zuhanyuloke
sicura zuhanyuloke
GEDY S.p.A

Sicura zuhany ülőke

68 500 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy létrehozott egy termékcsaládot, a SICURA termékcsaládot, aminek darabjai minden alkalommal segítséget nyújtanak az idősebb rokonainknak vagy mozgáskorlátozott ismerőseinknek.

A SICURA termékcsaládban kapaszkodók, ülőkék, és tükör is található. Mindegyik úgy lett megtervezve, hogy segítse idősebb rokonainkat vagy akár mozgáskorlátozott térbe is tökéletes helyen lehet.

A SICURA termékcsalád legfontosabb tulajdonsága, hogy rendelkezik TÜV minősítéssel, ami azt jelenti, hogy be tudjuk illeszteni a mozgáskorlátozott felhasználóknak kialakított fürdőszobai vagy más helyiségekbe, illetve programokba.

A SICURA kádra helyezhető zuhany ülőke mozgatható, így ha valakinek nem kell és útban lenne csak egy egyszerű mondattal le tudjuk kapni onnan.

A SICURA zuhany ülőke színe fehér, így biztosan nem fog elütni semmilyen fürdőszobától, tehát nem csak funkcióiban hasznos, de dekorelem is lehet.

Anyaga alumínium, hiszen nem árthat neki a vizes, párás környezet, ami a fürdőszobában uralkodik. Hosszú távon hű társunk marad majd.

A teherbírása 100 kg.

Anyag: alumínium

Szín: fehér

Méret: 64 x 32,4 x 18,3 cm

Cikkszám: 2284-02

Gyártó: GEDY S.p.A

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2284-02
Szín
Fehér
Méret
64 x 32,4 x 18,3 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...