SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Sicura zuhany ülőke
  Sicura zuhany ülőke

  GEDY S.p.A

  Sicura zuhany ülőke

  Elérhető színek:
  68.500 Ft
  Termék ár

  Anyag: Alumínium

  Szín: Fehér

  Méret: 64 x 32,4 x 18,3 cm

  Cikkszám: 2284-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy létrehozott egy termékcsaládot, a SICURA termékcsaládot, aminek darabjai minden alkalommal segítséget nyújtanak az idősebb rokonainknak vagy mozgáskorlátozott ismerőseinknek.

  A SICURA termékcsaládban kapaszkodók, ülőkék, és tükör is található. Mindegyik úgy lett megtervezve, hogy segítse idősebb rokonainkat vagy akár mozgáskorlátozott térbe is tökéletes helyen lehet.

  A SICURA termékcsalád legfontosabb tulajdonsága, hogy rendelkezik TÜV minősítéssel, ami azt jelenti, hogy be tudjuk illeszteni a mozgáskorlátozott felhasználóknak kialakított fürdőszobai vagy más helyiségekbe, illetve programokba.

  A SICURA kádra helyezhető zuhany ülőke mozgatható, így ha valakinek nem kell és útban lenne csak egy egyszerű mondattal le tudjuk kapni onnan.

  A SICURA zuhany ülőke színe fehér, így biztosan nem fog elütni semmilyen fürdőszobától, tehát nem csak funkcióiban hasznos, de dekorelem is lehet.

  Anyaga alumínium, hiszen nem árthat neki a vizes, párás környezet, ami a fürdőszobában uralkodik. Hosszú távon hű társunk marad majd.

  A teherbírása 100 kg.

  Anyag: alumínium

  Szín: fehér

  Méret: 64 x 32,4 x 18,3 cm

  Cikkszám: 2284-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Ajánlott termékek

  Vipo páralehúzó világosszürke

  Ár: 12 900 Ft

  Zuhanyfüggöny akasztó fehér

  Ár: 4 900 Ft

  SUPER WHITE 01 zuhanycső

  Ár: 5 100 Ft

  Vipo páralehúzó antracit

  Ár: 12 900 Ft