rainbow szappantarto puder rozsaszin
gedy-rainbow-rozsaszin-szappantarto-mugyanta-anyagu-furdoszoba-felszereles
gedy-rainbow-menta-zold-szappanadagolo-mugyanta-anyagu-furdoszoba-felszereles-wckefe-fogkefetarto
gedy-rainbow-puder-rozsaszin-szappantarto-mugyanta-anyagu-furdoszoba-felszereles
GEDY S.p.A

Rainbow szappantartó púder rózsaszín

6 700 Ft
Szín
Szín:   Rózsaszín
Rózsaszín
Mentazöld
Petrolkék
Világoskék
Fehér
Zöld
Kék
Piros
Fekete
Szürke
Világosszürke
Narancssárga
Ezüst
Rózsaszín
Lila
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Nevéhez hűen a RAINBOW fürdőszobai termékek esetében mindenféle árnyalatú szín közül tudunk válogatni, hogy megtalálhassuk a számunkra és fürdőszobánk számára legdekoratívabbat, legszebbet! Nem véletlen, hogy a RAINBOW termékek a Gedy bestseller-ei közé tartoznak! 

A Gedy a RAINBOW szappantartót, mint az összes többi RAINBOW terméket, üveghatású műgyantából készítette, melynek stilisztikai előnyén túl praktikai haszna is van: ha esetleg gyerek vagy bárki lelökné bármely RAINBOW fürdőszobai tartozékunkat, az sokkal strapabíróbb, mintha üvegből lenne, így sokkal biztonságosabb használni az összes Gedy RAINBOW fürdőszobai terméket!

A RAINBOW szappantartó, attól függően, melyik színűt választjuk, elegánsan, játékosan, modernül is dekorálhatja fürdőszobánkat! További előnye, hogy formavilágának köszönhetően stabilan helyén tartja illatos szappanunkat, illetve könnyen hozzáférünk, így rendkívül kézenfekvőn és stílusosan tudjuk használni a Gedy RAINBOW szappantartóját a mindennapokban! 

Így kapható nálunk RAINBOW fogmosópohár, álló WC kefe tartó WC papír tartóval, fürdőszobai akasztó, kétágú fürdőszobai akasztó, papírhulladék gyűjtő, álló törölközőtartó, szappanadagoló, téglalap alakú papírzsebkendő tároló, négyzet alakú papírzsebkendő tároló, fürdőszobai rendszerező, WC kefe tartó és szappantartó is! 

Ahogy az az előző bekezdésből kiderült, a Gedy minden igényt kielégít, amikor a RAINBOW fürdőszobai termékeiről van szó, ugyanis minden fürdőszobai használati tárgynak találunk egy RAINBOW megfelelőt!

A legcsodásabb az egészben az, hogy tudunk gyönyörű összhangot festeni fürdőszobánkban úgy is, ha ugyanolyan Gedy RAINBOW fürdőszobai kiegészítőket veszünk, de úgy is, ha merünk bátrabbak lenni, és variáljuk a színeket, hogy valami igazán egyedit teremthessünk otthonukban!

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjankat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A Gedy RAINBOW szappantartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
RA11-10
Szín
Rózsaszín
Méret
11 x 7 x 3 cm
Anyag
Műgyanta

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...