prima classe toresallo tukor
prima classe toresallo tukor
prima classe toresallo tukor
GEDY S.p.A

Prima Classe törésálló tükör

189 600 Ft
Szín
Szín:   Króm/Tükör
Króm/Tükör
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A PRIMA CLASSE fürdőszobai kiegészítőinek legfontosabb tulajdonsága, hogy mindegyik rendelkezik TÜV minősítéssel, ami azt jelenti, hogy minden egyes PRIMA CLASSE terméket be tudunk illeszteni a mozgáskorlátozott felhasználóknak kialakított fürdőszobai vagy más helyiségekbe, illetve programokba.

Ez persze azt is jelenti, hogy idősebb rokonainknak, szeretteinknek is hasznára válhat egy-egy PRIMA CLASSE kiegészítő, mint például a fürdőszobai kapaszkodó, stabil szék, lehajtható szék és törhetetlen tükör, ami mind jól jön, ha a hétköznapok megkönnyítésén gondolkozunk.

A PRIMA CLASSE fürdőszobai termékek, így a Gedy PRIMA CLASSE fürdőszobai törésálló tükör is funkcionalitásán felül minimalista kialakításának és szemmel látható anyagi minőségének köszönhetően minden stílusú fürdőszobát ízlésesen dekorál. A PRIMA CLASSE törésálló tükör gondoskodik arról, hogy annak a tudatában tudjunk szépítkezni, a tükör előtt időt tölteni, hogy komolyabb bajunk nem eshet se nekünk, se rokonunknak, ugyanis nem tudjuk megsérteni magunkat ezzel a tükörrel.

A Gedy minden PRIMA CLASSE terméket olyan anyagból készített, amely nem korrodálódik víztől, azaz a legtöbb PRIMA CLASSE mozgáskorlátozottakra specializálódott fürdőszobai kiegészítő alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készült főleg, de természetesen sok termékükben ezen kettő anyagon felül is találhatunk még mást is.

A PRIMA CLASSE törésálló tükör állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
6008-13
Szín
Króm
Szín
Tükör
Méret
60 x 12,2 x 74,5 cm
Anyag
Tükör
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...