prima classe furdoszobai kapaszkodo 65cm wc papir tartoval
prima classe furdoszobai kapaszkodo 65cm wc papir tartoval
prima classe furdoszobai kapaszkodo 65cm wc papir tartoval
prima classe furdoszobai kapaszkodo 65cm wc papir tartoval
GEDY S.p.A

Prima Classe fürdőszobai kapaszkodó WC papír tartóval 65 cm

229 400 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A PRIMA CLASSE fürdőszobai kiegészítőinek legfontosabb tulajdonsága, hogy mindegyik rendelkezik TÜV minősítéssel, ami azt jelenti, hogy minden egyes PRIMA CLASSE terméket be tudunk illeszteni a mozgáskorlátozott felhasználóknak kialakított fürdőszobai vagy más helyiségekbe, illetve programokba.

Ez persze azt is jelenti, hogy idősebb rokonainknak, szeretteinknek is hasznára válhat egy-egy PRIMA CLASSE kiegészítő, mint például a fürdőszobai kapaszkodó, stabil szék, lehajtható szék és törhetetlen tükör, ami mind jól jön, ha a hétköznapok megkönnyítésén gondolkozunk.

A PRIMA CLASSE fürdőszobai termékek, így a PRIMA CLASSE lehajtható fürdőszobai kapaszkodó WC papír tartóval termék is funkcionalitásán felül kialakításának és szemmel látható anyagi minőségének köszönhetően minden stílusú fürdőszobát ízlésesen dekorál. A PRIMA CLASSE fürdőszobai kapaszkodó gondoskodik arról, hogy biztonságosan le tudjunk ülni fürdőszobánkban vagy mellékhelyiségünkben, ugyanis 130 kg a terhelhetősége, továbbá kéznél lesz a WC papír is, amely funkcióval még jobban megkönnyíti a hétköznapjainkat.

A PRIMA CLASSE lehajtható fürdőszobai kapaszkodó WC papír tartóval két méretben kapható: 65 cm-es és 75 cm-es kivitelben.

A Gedy minden PRIMA CLASSE terméket olyan anyagból készített, amely nem korrodálódik víztől, azaz a legtöbb PRIMA CLASSE mozgáskorlátozottakra specializálódott fürdőszobai kiegészítő alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készült főleg, de természetesen sok termékükben ezen kettő anyagon felül is találhatunk még mást is.

A PRIMA CLASSE lehajtható fürdőszobai kapaszkodó WC papír tartóval állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
6058-13-65
Szín
Króm
Méret
10 x 65 x 34 cm
Anyag
ABS
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...