pirenei falra szerelheto szappantarto fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappantarto fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappantarto fenyes arany
pirenei falra szerelheto szappantarto fenyes arany
GEDY S.p.A

Pirenei fali szappantartó fényes arany

16 200 Ft
Szín
Szín:   Aranysárga
Króm
Fekete
Fehér
Aranysárga
Matt aranyszín
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A GEDY PIRENEI termékcsalád fő alapanyaga a szatén üveg, ebből kifolyólag némi sejtelmességet, misztikusságot visz fürdőszobánk arculatába.

A PIRENEI szappantartó annak érdekében, hogy hosszútávon is fürdőszobánk hasznos éke maradhasson, olyan időtálló és minőségi forrásból származó anyagokból készült, mint a szatén üveg, a hőre lágyuló műanyag vagy a krómozott rozsdamentes acél.

A szappantartó rejtelmes, ködöt idéző szatén üveg felszínéhez fényes arany szín társul, amely a matt és fényes felszínek keveredésével csavart visz a termék arculatába, és az arany színnek köszönhetően luxust áraszt.

Rohanó világunkban sokak számára az egyetlen lehetőséget némi énidő megteremtésére a fürdőszobában eltöltött pillanatok jelentik, ezért kifejezetten fontos annak ízlésünk szerinti berendezése, melyben a PIRENEI termékcsalád abszolút segítségünkre válhat.

A termék hibátlan állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A szappantartó fúrással rögzíthető a falra. Külön üvegbetét rendelhető a termékhez, törés vagy bármely jellegű probléma esetén.

Anyag: króm, szatén üveg, hőre lágyuló műanyag

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
PI11-87
Szín
Aranysárga
Méret
11 x 11,2 x 4 cm
Anyag
Szatén üveg
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...