pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
pillar allo fogas dio
UMBRA

Pillar álló fogas dió

58 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete/Dióbarna
Fekete/Dióbarna
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A PILLAR Coat Rack az Umbra gyártó sokoldalú, karcsú és modern álló fogasa, amely kíválóan használható előszobában vagy irodában, illetve egyéb helyiségekeben is.

A sarokba állítva nem foglal sok helyet, viszont a 8 fém akasztóval ellátott álló fogas funkcionálisan használható, hiszen minimális helykihasználtsággal tárolhatjuk rajta kabátainkat, táskáinkat, sálainkat és egyéb kiegészítőinket. 

A PILLAR álló fogassal egyszerű és elegáns megoldást kínálunk a kabátok és egyéb kiegészítők tárolására úgy, hogy közben dekoráljuk is helyiségünket letisztult és modern megjelenésével.

A fogas oszlop része erős fából készült, míg az akasztók és a talpa fémből. A nehezebb fém talp stabilitást biztosít a fogasnak, így a nehezebb téli kabátok is biztonságosan elhelyezhetők rajta.

Anyag: fa, fém

Szín: dió, fekete

Méret: 168 x 40 x40 cm

Cikkszám: 1005871-048

Gyártó: Umbra

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1005871-048
Szín
Fekete
Szín
Dióbarna
Méret
168 x 40 x40 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...