ninfea szappantarto feher
ninfea szappantarto feher
GEDY S.p.A

Ninfea szappantartó fehér

10 400 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Natúr
Fekete/Natúr
Fehér/Natúr
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Igazi kuriózumot, egzotikumot szeretnénk fürdőszobánkba csempészni, de nem tudjuk hogyan? A Gedy NINFEA fürdőszobai kiegészítői lehetőséget adnak az űr betöltésére, ugyanis műgyantából és bambuszból készültek, melyek kombinációja igazán látványos és gyönyörködtető eredményt produkál fürdőszobánkban. Igazán kár volna kihagyni a Gedy NINFEA termékeit.

A Gedy a NINFEA szappantartót is varázslatossá tette, ugyanis a bambusz natúr színe és a fehérre festett műgyanta tökéletes összhangot alkot, sőt mi több, kialakításának köszönhetően könnyen hozzá tudunk férni szappanunkhoz.

A NINFEA szappantartóra még az is igaz, hogy magas anyagi minőségnek örvend, így nyugodtan használhatjuk vizes környezetben, fürdőszobában, mellékhelyiségben, garantáltan több éven keresztül olyan lesz NINFEA termékünk, mint újkorában.

A NINFEA fürdőszobai termékek mindegyike fehér színben kapható, ezzel a színnel eleganciát képviselnek.

Az összes NINFEA termék elérhető ilyen szép fehér színben érhető el, kivéve a rendszerező tálcát, ami csak bambuszból készült, így válogathatunk NINFEA fogmosópoharak, WC kefe tartók, szappantartók és szappanadagolók széles tárházából.

Ha szeretnénk tökéletes összhangot teremteni, akkor is betudjuk tenni a NINFEA termékcsalád összes termékét fürdőszobánkba.

A NINFEA szappantartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Anyag: műgyanta, bambusz

Szín: fehér, natúr

Méret: 12,8 x 8,2 x 3 cm

Cikkszám: 1311-02

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1311-02
Szín
Fehér
Szín
Natúr
Méret
12,8 x 8,2 x 3 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...