20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Nexio fürdőszobai polc L matt króm
  Nexio fürdőszobai polc L matt króm

  BLOMUS

  Nexio fürdőszobai polc L matt króm

  Elérhető színek:
  42.900 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 8,5 x 8 x 34 cm

  Cikkszám: 68942

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A Blomus NEXIO fürdőszobai polc egyszerűen gyönyörű és elegáns. A maga letisztult formájával, csillogásával és egyszerűségével luxust varázsol fürdőszobánkba.

  A NEXIO fürdőszobai polc rozsdamentes acélból készült, ezért időtálló, és magas minőségről árulkodik.

  A NEXIO fürdőszobai polc karcsú, így helytakarékos megoldást kínál, miközben rengeteg helyet biztosít a samponnak, tusfürdőnek, borotvahabnak és balzsamnak. 

  A Blomus a NEXIO fali polc belső részére készített egy fekete műanyag betétet, ami eltávolítható, ezzel lényegesen megkönnyítették számunkra a polc tisztántarthatóságát. 

  Kitűnő választás mindazoknak, akik nem szeretik a hivalkodást, de mégis elegáns fürdőszobai termékekkel szeretnék berendezni környezetüket. A divatos króm felületnek köszönhetően a termék high tech stílusával jómódot sugall. A rozsdamentes acél NEXIO fürdőszobai polc mellé bátran választhatunk fa, bőr, kő és puha szövet kiegészítőket, mert ezzel otthonosabbá, lágyabbá tehetjük az enteriört.

  A NEXIO fürdőszobai polcon található egy gumiszalag, ahova tehetjük borotváinkat és egyéb kiegészítőinket, így azok mindig kéznél lesznek és nem kell őket keresni. 

  Nemcsak lakásunknak, de irodánknak is méltó kiegészítője, mert azt sugallja, hogy számunkra fontos a minőség, az igényesség, és ezzel érte el célját a NEXIO formavilág tervezője. A Stotz-Designnak az volt a a célja a Blomus NEXIO fürdőszobai polc megálmodásakor, hogy egy időtálló formavilágot és érzést teremtsen, és ezt egy elegáns külsőbe burkolja. Így született meg fürdőszobájának kedvenc kiegészítője.

  A NEXIO fürdőszobai polcot ragasztóval is lehet rögzíteni, ha nem szeretnénk megfúrni a falat. A ragasztó cikkszáma 68809, melyet külön lehet megvenni.

  Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag

  Szín: matt króm

  Méret: 8,5 x 8 x 34 cm

  Cikkszám: 68942

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Belt konyharuha szett fehér, világosszürke

  Ár: 8 300 Ft

  Nero mécsestartó S átlátszó

  Ár: 10 400 Ft 7 900 Ft

  Obar fóliatartó szett

  Ár: 36 700 Ft

  Fuum vörösboros kristálypohár 4 db bézs

  Ár: 26 100 Ft