SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Nerva fürdőszobai sarokpolc króm
  Nerva fürdőszobai sarokpolc króm

  GEDY S.p.A

  Nerva fürdőszobai sarokpolc króm

  Elérhető színek:
  17.300 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 21 x 21 x 4,5 cm

  Cikkszám: 2479-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  Fürdőszobánk, zuhanyzónk kihagyhatatlan része a polc, zuhanypolc, sarokpolc. A Gedy szintén gondolt erre, és elkészítette többek között a NERVA fürdőszobai polcokat, hagyományos és sarokpolc kivitelben is, hogy mindig kéznél legyenek a számunkra fontos dolgok.

  A NERVA fürdőszobai sarokpolc minimalista, letisztult külsejének köszönhetően nem csak a modern fürdőszobákat ékesíti ízlésesen, hanem más stílust is tud finoman, diszkréten dekorálni.

  A NERVA fürdőszobai polc két kivitelben is kapható: találhatunk hagyományos fürdőszobai polcot, de fürdőszobai sarokpolcot is. Így attól függetlenül, hogy mekkora a fürdőszobánk, zuhanykabinunk, és hogy van kialakítva, mindenféleképpen fogjuk tudni díszíteni legalább egy NERVA fürdőszobai polccal.

  A Gedy rozsdamentes acélból állította össze a NERVA fürdőszobai sarokpolcot, mely így rendkívül strapabíró, és nem fog korrodálódni a fürdőszobai, vizes, nyirkos környezetben sem.

  Három színben is kapható a NERVA fürdőszobai polc illetve NERVA fürdőszobai sarokpolc, króm, arany és fekete színben, így garantáltan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt!

  A Gedy NERVA fürdőszobai sarokpolc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: króm

  Méret: 21 x 21 x 4,5 cm

  Cikkszám: 2479-13

  Gyártó: Gedy S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Barbados sarok zuhanypolc S280

  Ár: 53 600 Ft

  Aquala fürdőkád polc natúr

  Ár: 22 400 Ft 19 900 Ft

  Flex Shower Caddy zuhanypolc szürke

  Ár: 13 090 Ft