muro dupla fali akaszto matt krom
muro dupla fali akaszto matt krom
BLOMUS

Muro dupla fali akasztó

8 900 Ft
10 900 Ft
-18%
Szín
Szín:   Matt krómszín
Matt krómszín
1-3 munkanap
Kifutó termék
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus MURO fali fogasa egy klasszikus darab, mégis modern hatást kelt. Hagyományos vonalvezetésével, matt króm színével és minőségi anyagválasztással egy igazán dekoratív és örök életű fali fogast kínál a gyártó.

A MURO nemcsak egy fogas, hanem funkcionális fali dekoráció. Talán ez írja le az amúgy is sokoldalú MURO dupla fali akasztót, mely természetesen ruháinkat is stabilan megtartja.

A Blomus akasztójára, a MURO-ra csak könnyedén rá kell dobni kalapjainkat, sapkáinkat, vagy táskánkat, az fixen és biztosan meg fogja tartani őket.

Lekerekített végeinek köszönhetően a gyártó a MURO megalkotásánál figyelt arra, hogy a sérülékenyebb ruhadarabokat, sálakat is biztonságosan elhelyezhetjük rajta, mert nem fogja felsérteni az anyagot.

A MURO dupla fali akasztó rozsdamentes acélból készült, így amellett, hogy stabilan tudjuk rögzíteni a falra, mindenféle ruhadarabot bátran akaszthatunk rá, hiszen magas a teherbíró képessége. 

A termék csomagolása a felszereléshez szükséges kiegészítőket tartalmazza.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68431
Szín
Matt krómszín
Méret
12,5 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...