20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto WC kefe és WC papír tartó magas matt króm

  BLOMUS

  Menoto WC kefe és WC papír tartó magas matt króm

  Elérhető színek:
  72.800 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műkő

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 64,5 x 15 x 20 cm

  Cikkszám: 68819

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  Blomus MENOTO család kiegészítője a matt MENOTO kombinált WC kefetartó és WC-papír tartó, mely nagyon praktikus kiegészítője fürdőszobánknak vagy a lakás bármelyik helyiségének.

  A MENOTO WC kefetartó és WC-papír tartó anyagválasztékában egyedi, hiszen a meleg, sötét műkő és rozsdamentes acél hűvős eleganciája kifinomult megjelenést kölcsönöz a WC kefetartónak.

  A MENOTO kombinált WC-papír tartó és WC kefetartó kiegészítőre jellemző a mobilitás, így a fürdőszoba bármely pontjára könnyedén áthelyezhető és mindig elérhető helyen tartja a WC kefét és WC-papírt. A MENOTO WC kefetartó nagy előnye, hogy nem kell megfúrni a burkolatunkat, így nem törjük meg annak tökéletes egységét.

  A MENOTO WC kefe kivehető és ezáltal könnyen tisztítható műanyag betéttel rendelkezik. Bár a WC kefetartó első ránézésre zártnak tűnik, de a kefe a fedelén elhelyezkedő résen keresztül szellőzik.

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO WC-papír- és kefetartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a WC kefe- és WC-papír tartó letisztult formáját.

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  A 88133 cikkszámú pótkefe külön megrendelhető hozzá, melyet kifejezetten könnyű cserélni.

  Anyag: rozsdamentes acél, műkő

  Szín: matt króm

  Méret: 64,5 x 15 x 20 cm

  Cikkszám: 68819

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Farol mobil LED lámpa fehér

  Ár: 56 800 Ft

  Caro 2 db-os vendégtörölköző fekete

  Ár: 7 500 Ft

  Fraga illatgyertya M mályva "tengeri só és zsálya" illata

  Ár: 9 400 Ft