SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Menoto WC kefe és WC papír tartó magas fényes króm
  Menoto WC kefe és WC papír tartó magas fényes króm

  BLOMUS

  Menoto WC kefe és WC papír tartó magas fényes króm

  Elérhető színek:
  75.900 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műkő

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 64,5 x 15 x 20 cm

  Cikkszám: 68820

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  Blomus MENOTO család kiegészítője a fényes MENOTO kombinált WC kefetartó és WC-papír tartó, mely nagyon praktikus kiegészítője fürdőszobánknak vagy a lakás bármelyik helyiségének.

  A MENOTO WC kefetartó és WC-papír tartó anyagválasztékában egyedi, hiszen a meleg, sötét műkő és rozsdamentes acél hűvős eleganciája kifinomult megjelenést kölcsönöz a WC kefetartónak.

  A MENOTO kombinált WC-papír tartó és WC kefetartó kiegészítőre jellemző a mobilitás, így a fürdőszoba bármely pontjára könnyedén áthelyezhető és mindig elérhető helyen tartja a WC kefét és WC-papírt. A MENOTO WC kefetartó nagy előnye, hogy nem kell megfúrni a burkolatunkat, így nem törjük meg annak tökéletes egységét.

  A MENOTO WC kefe kivehető és ezáltal könnyen tisztítható műanyag betéttel rendelkezik. Bár a WC kefetartó első ránézésre zártnak tűnik, de a kefe a fedelén elhelyezkedő résen keresztül szellőzik.

  A Flöz Design az anyagválasztásával, a formavilággal és időtállóságával a MENOTO WC-papír- és kefetartót kiemelte az unalmas hétköznapokból, és a luxus érzetét kínálva a fürdőszoba középpontjára fókuszálta. Ezáltal lett izgalmas műalkotás, mely nem csak a funkciót szolgálja, hanem a design szolgálatába állította a különböző anyagok harmoniáját és a WC kefe- és WC-papír tartó letisztult formáját.

  A gyártó MENOTO családja a fürdőszoba minden pontjára kínál megoldást. Modern, egyszerű, elegáns megjelenésével méltán vívja ki figyelmünket.

  A 88133 cikkszámú pótkefe külön megrendelhető hozzá, melyet kifejezetten könnyű cserélni.

  Anyag: rozsdamentes acél, műkő

  Szín: fényes króm

  Méret: 64,5 x 15 x 20 cm

  Cikkszám: 68820

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Colora váza S antracit

  Ár: 12 500 Ft

  Sonora gyümölcs kosár

  Ár: 9 800 Ft

  Reo tálca L rusztikus barna

  Ár: 24 200 Ft

  Ara fogmosópohár antracit

  Ár: 8 300 Ft 5 800 Ft