hub allo ruhafogas szurke
hub allo ruhafogas szurke
hub allo ruhafogas szurke
hub allo ruhafogas szurke
hub allo ruhafogas szurke
hub allo ruhafogas szurke
UMBRA

Hub álló ruhafogas szürke

48 900 Ft
Szín
Szín:   Szürke
Dióbarna
Fehér/Natúr
Szürke
A terméket jelenleg nem forgalmazzuk.
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A HUB Ladder az Umbra gyártó rendkívül elegáns, innovatív tároló fogas, melyre szervezetten helyezhetjük rá nedves törülközőnket, a nap végén levetett ruhadarabakokat, akár táskáinkat. Ezzel a modern megoldással egy pillatás alatt rendet teremthetünk egy fárasztó nap végén. Vége a rendetlenségnek, hiszen mindent egy helyen tudunk tárolni! 

A HUB fogason szépen tárlhatjuk kényes ruháinkat, mely megóvja a gyűrődéstől, így nem csak törölközőtartónak, de fogainasnak is kiválóan használható.

Bármely helyiségben használható, hiszen állítható mérete biztosítja, hogy elhelyezhetjük akár kis helyiségekben is, de használhatjuk a teljes méretben kinyitva is, így nagyobb méretű ágyneműket is tarthatunk vagy száríthatunk rajta.

A HUB fogas szilárd kőrisfából és porréteggel bevont acélból készült, ami azt teszi lehetővé, hogy a nehezebb tárgyakat, így dzsekiket is elhelyezhetünk rajta. A termék oldalán 4 db horgonyzott akasztó rész található.

A HUB Ladder fogas egyszerre gyönyörű, sokoldalú és tartós, lakásuk kedvenc kiegészítőjévé válhat.

Fontos megjegyzés, hogy a HUB létra fogast nem hegymászásra szánták, így fokonként 2,2 kg a terhelhetősége.

Anyag: fa, fém

Szín: szürke

Méret: 40-61 cm x 152,4 cm

Cikkszám: 320260-918

Gyártó: Umbra

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
320260-918
Szín
Szürke
Méret
40-61

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...