SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Kent WC kefe tartó

  GEDY S.p.A

  Kent WC kefe tartó

  Elérhető színek:
  41.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Üveg

  Szín: Krómszín

  Méret: 9,7 x 9 x 36,2 cm

  Cikkszám: 5533-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy KENT termékcsalád formabontóan egyedi vonalvezetésű fürdőszobai kiegészítőivel költözteti be otthonába a játékos eleganciát. A lapos és kerekded vonalak találkozása kellemesen kontrasztos termékeket eredményez, melyek nemcsak esztétikus küllemükről, de strapabíróságukról is megismertetnek, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak.

  A Gedy KENT termékcsalád minden tagja biztos módon állja meg helyét egy olyan magas páratartalmú helyiségben, mint a fürdőszoba. A Gedy KENT termékek tisztításához, savas vegyszerek helyett, víz vagy szappanos oldat használatát ajánljuk, azok tartós ragyogásának megőrzése érdekében!

  A Gedy KENT álló WC kefe tartó hengeres formáját lapos hátulja töri meg, tovább erősítve azt a kellemes disszonanciát, ami a matt fehér szatén üveg és krómozott sárgaréz találkozásából adódik. A KENT WC kefe tartóra tökéletesen illeszkedő, nyélbe épített fedél gondoskodik arról, hogy a WC kefe kizárólag akkor legyen szem előtt, amikor arra szükség van.

  Letisztult formavilágának és elegáns színezésének köszönhetően a KENT álló wc-kefetartó tökéletes választás, akár már meglévő fürdőgarnitúráját kívánja megspékelni a termék sajátos aurájával, akár a további KENT termékekkel párosítva kívánja elhozni fürdőszobájába a kalandos modernitást.

  Anyag: sárgaréz, üveg

  Szín: króm

  Méret: 9,7 x 9 x 36,2 cm

  Cikkszám: 5533-13

  Gyártó: Gedy S.p.A

  Ajánlott termékek

  Kent WC papír tartó fedeles

  Ár: 28 800 Ft

  Kent WC papír tartó

  Ár: 15 700 Ft

  Kent fali szappanadagoló

  Ár: 23 000 Ft

  Rainbow dupla akasztó áttetsző kék

  Ár: 3 900 Ft

  New Martina szappantartó fehér

  Ár: 4 200 Ft

  Maine WC kefe tartó WC papír tartóval króm

  Ár: 62 500 Ft

  2128-as akasztó

  Ár: 16 600 Ft