fuji ketagu akaszto
fuji ketagu akaszto
GEDY S.p.A

Fuji kétágú akasztó

6 200 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Lekerekített élek, szélek, sarkok, mégis karcsú és határozott megjelenés. Ez jellemzi a FUJI fürdőszobai termékeit a Gedy-nek, melyekről el sem tudjuk mondani, mennyire szükségesek egy modern fürdőszoba dekorálásánál!

A FUJI fürdőszobai termékek, a kétágú akasztó is, a gömbölyded és nőies tulajdonságok mellett egyenes vonalakkal lettek felruházva, így mindenkinek elegánsan és gyönyörűen dekorálják fürdőszobáit, akármilyen stílusú is legyen az! 

A FUJI kétágú akasztónak még további előnye, hogy rendkívül kézenfekvő, hatékonyan le- és fel tudjuk rá tenni törölközőnket, fürdőköpenyünket, egyszóval megkönnyíti hétköznapjainkat! Továbbá az elegáns és modern krómszínnel a Gedy garantálta azt, hogy akármit akasszunk akasztónkra, azt gyönyörűen fogja prezentálni. 

Az összes FUJI fürdőszobai termék minőségi rozsdamentes acélból és krómból készült, így természetesen semmi bajuk nem lesz a fürdőszobai vizes környezetben, továbbá pár Gedy FUJI termék fel lett ruházva egy szaténozott üveg csavarral, hogy még csodálatosabbá varázsolhassuk fürdőszobánkat. 

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjankat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A FUJI kétágú akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
FJ26-13
Szín
Króm
Méret
7,6 x 6,9 x 4,7 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...