fuji fali wc papir tarto
fuji fali wc papir tarto
GEDY S.p.A

Fuji WC papír tartó

7 300 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Lekerekített élek, szélek, sarkok, mégis karcsú és határozott megjelenés. Ez jellemzi a FUJI fürdőszobai termékeit a Gedy-nek, melyekről el sem tudjuk mondani, mennyire szükségesek egy modern fürdőszoba dekorálásánál!

A FUJI fürdőszobai termékek, a WC papír tartó is, a gömbölyded és nőies tulajdonságok mellett egyenes vonalakkal lettek felruházva, így mindenkinek elegánsan és gyönyörűen dekorálják fürdőszobáit, akármilyen stílusú is legyen az! 

A FUJI fali WC papír tartónak még további előnye, hogy rendkívül kézenfekvő, hatékonyan le- és fel tudjuk rá tenni a WC papírt, illetve a végén található rész megakadályozza, hogy lecsússzon róla. Továbbá az elegáns és modern krómszínnel a Gedy garantálta azt, hogy akármit akasszunk akasztónkra, azt gyönyörűen fogja prezentálni. 

Az összes FUJI fürdőszobai termék minőségi rozsdamentes acélból és krómból készült, így természetesen semmi bajuk nem lesz a fürdőszobai vizes környezetben, továbbá pár Gedy FUJI termék fel lett ruházva egy szaténozott üveg csavarral, hogy még csodálatosabbá varázsolhassuk fürdőszobánkat. 

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjankat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A FUJI fali WC papír tartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
FJ24-13
Szín
Króm
Méret
16,5 x 7,1 x 4,7 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...