easy 00 zuhanyszett
easy 00 zuhanyszett
GEDY S.p.A

Easy 00 zuhanyszett

11 200 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy létrehozott elegáns, letisztult, funkcióiban hasznos zuhanyfejeket számunkra. Az EASY zuhanyfejei is ezekkel a tulajdonságokkal vannak ellátva.

Az EASY 00 zuhanyszett színe króm, így nem fog elütni semmilyen fürdőszobától.

Az EASY termékcsaládban igazán sok fajta zuhanyfej található. Vannak köztük tartóval és csővel kapható darabok, vannak csak zuhanyfejek és még sok fajta.

Az EASY 00 zuhanyszettben egy kézi zuhanyfej van. A kézi zuhanyfej egy funkcióval tud működni, így igazán egyszerű lesz a használata.

Az EASY 00 zuhanyszettben egy 60 cm-es állítható tartórúd található. Használatát ez a tulajdonsága is megkönnyíti, hiszen bárhogy tudjuk használni.

Tisztítása is igazán könnyű csak ne használjunk erősen maró hatású, savas tisztítószereket.

Az EASY 00 zuhanyszett legfőbb erénye viszont, hogy víztakarékos a használata, így még a környezetet is védjük, hiszen nem fog feleslegesen több víz folyni belőle.

Kialakítása több hasznos funkcióval is el van látva, mint például csavarodás mentes kialakítással és hőálló is 90 fokig. Csatlakoztatója standard ½” csatlakozó. Törésálló is, így akár a kisebb korosztály felelőtlen használata mellett sem lesz baja.

Garancia is jár a zuhanyszetthez, ami 12 hónap.

Anyag: ABS, rozsdamentes acél

Szín: króm

Méret: 26 x 6 x 70 cm

Cikkszám: GYSS10000

Gyártó: GEDY S.p.A

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
GYSS10000
Szín
Króm
Méret
26 x 6 x 70 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...