easy 00 zuhanykeszlet
easy 00 zuhanykeszlet
GEDY S.p.A

Easy 00 zuhanykészlet

6 500 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy létrehozott elegáns, letisztult, funkcióiban hasznos zuhanyfejeket számunkra. Az EASY zuhanyfejei is ezekkel a tulajdonságokkal vannak ellátva.

Az EASY 00 zuhanykészlet színe króm, így nem fog elütni semmilyen fürdőszobától.

Az EASY termékcsaládban igazán sok fajta zuhanyfej található. Vannak köztük tartóval és csővel kapható darabok, vannak csak zuhanyfejek és még sok fajta.

Az EASY 00 zuhanykészletben egy kézi zuhanyfej van. A kézi zuhanyfej egy funkcióval tud működni, így igazán egyszerű lesz a használata.

Az EASY 00 zuhanykészletben egy 150 cm-es cső található, így biztosan elég hosszú lesz bármikor.

Tisztítása is igazán könnyű csak ne használjunk erősen maró hatású, savas tisztítószereket.

Az EASY 00 zuhanykészlet legfőbb erénye viszont, hogy kézi zuhanyfeje víztakarékos a használata, így még a környezetet is védjük, hiszen nem fog feleslegesen több víz folyni belőle.

Kialakítása több hasznos funkcióval is el van látva, mint például csavarodás mentes kialakítással és hőálló is 90 fokig. Csatlakoztatója standard ½” csatlakozó. Törésálló is, így akár a kisebb korosztály felelőtlen használata mellett sem lesz baja.

Garancia is jár a zuhanyszetthez, ami 12 hónap.

A csomag tartalma: gégecső, zuhanyfej, fix tartó

Anyag: ABS, rozsdamentes acél

Szín: króm

Méret: 21 x 5,9 x 35,5 cm

Cikkszám: SDGYSK10000

Gyártó: GEDY S.p.A

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
GYSK10000
Szín
Króm
Méret
21 x 5,9 x 35,5 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...