buddy szimpla akaszto szett ajtora feher 2 db
buddy szimpla akaszto szett ajtora feher 2 db
buddy szimpla akaszto szett ajtora feher 2 db
buddy szimpla akaszto szett ajtora feher 2 db
buddy szimpla akaszto szett ajtora feher 2 db
buddy szimpla akaszto szett ajtora feher 2 db
UMBRA

Buddy szimpla akasztó szett 2 db ajtóra fehér

6 200 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Szürke
Fekete
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra Buddy játékos és vidám ajtóra helyezhető akasztó praktikus kiegészítője lehet minden lakásnak. Ez a 2 db-ból álló akasztó szett megfelelő megoldást kínál, hogy a használati cikkek elérhető helyen, kéznél legyenek.

A modern akasztónál egyrészt a külső felületen található két akasztórész, másrészt a belső felületen is található egy akasztó, amin a szekrény belsejében tárolhatunk olyan kiegészítőket, melyet rejtve szeretnénk tartani.

A Buddy fogasok helytakarékos megoldást kínálnak a törölközők és egyéb használati tárgyak, ruhák tárolására, így nagyszerűen elhelyezhetők és használhatók fürdőszobába, nappaliba, hálószobába, vagy akár irodába.

A Buddy belseje egy EVA habpárnával rendelkezik, így védi a szekrény ajtaját, miközben segít az illeszkedésben, és ezáltal stabil lesz a Buddy akasztó. Úgy van kialakítva, hogy általában a legtöbb konyhai vagy más szekrényajtóval kompatibilis.

Nem csak kedvesek a Buddy termékek, de praktikusak is. Az Umbra az emberke figurát ábrázoló Buddy termékcsaláddal elérte, hogy élettel tölti meg a teret.

A Buddy fali- és ajtóra helyhető fogasaival, akasztóival, ajtótámaszával mosolyt csal az arcunkra, és a Buddy-val a lakberendezés nem lesz unalmas, hiszen ezekkel az egyedi kiegészítőkkel vidámságot, játékosságot csempészünk otthonunkba.

Anyag: műanyag

Szín: fehér

Méret: 6 x 7 x 13 cm

Cikkszám: 1013428-660

Gyártó: Umbra

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1013428-660
Szín
Fehér

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...