artemis sarok polc
artemis sarok polc
GEDY S.p.A

Artemis sarok polc

19 100 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy ARTEMIS sarok polc 24 x 24 centiméterével nem a leghosszabb polcok közé tartozik, viszont 6 milis rögzítőjének köszönhetően egy tökéletes letisztult, könnyed darab lehet a szobában vagy irodában.

Az ARTEMIS sarok polc a termékcsaládban is egyedi darab, hiszen a többi darab csak egy egyszerűbb polc.

Az ARTEMIS polc egy ultrakönnyű polc, viszont ennek következtében csak 8,5 kg a teherbírása. Tökéletes polc, ha dekorációs elemek vagy kisebb kupák kirakását tervezzük.

Eleganciája mögött nem csak vékony külseje, de anyaga is áll. Maga a polc lapja üvegből, míg rögzítői króm színű fémből állnak, így nem esne nehezünkre hozzá illő darabokat találni.

Az ARTEMIS termékcsaládban az egyszerűbb polcokból van 30, 45 és 60 cm-s is. Egyszerű színei mellé be tudunk rakni harsányabb vagy letisztult színű termékeket is.

Ha van pár kupánk vagy szuvenírek külföldről és ki szeretnénk rakni őket egy gyönyörű polcra az ARTEMIS termékcsalád bármely darabja tökéletes választás lehet hozzá.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2119-24
Szín
Króm
Méret
24 x 24 x 2 cm
Anyag
Üveg
Anyag
Fém

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...